La ciutat de  Barcelona s’ha consolidat com una destinació turística potent, que complau a tot aquell qui vol visitar-la. Amb una  història de les més antigues d’Europa,  la capital Catalana, és viva, encantadora, moderna i jove. Gaudeix d´un  clima  excel·lent  que permet  visitar-la durant tot l´any. Descobriu la  gran varietat de tresors artístics, restes arqueològiques, museus, galeries d’art, esglésies basíliques i catedrals, la diversa gastronomia, la tradició i els  Grans Noms del Art modern i de l’Arquitectura com Gaudí, Miró o Picasso que  fan de Barcelona una ciutat única en tot el món. • Obra modernista d’Antoni Gaudí

  Antoni Gaudí i Cornet (1852-1926) és l’arquitecte més popular de l´art  modernista  .La seva revolució de l’arquitectura i de les arts plàstiques obre els camins de l’art actual i  de  futur. L’obra d’en Gaudí és una recerca de la perfecció de l’art, de la perfecció personal i de la perfecció de la societat humana.

  Descobriu la Sagrada Família, el Parc Güell, la Casa Batlló, la Pedrera o el Passeig de Gràcia.  Si us agrada, la ciutat us oferirà més racons modernistes: GAUDI

 • Turisme Familiar

  A Barcelona hi ha lloc per a tothom. Sobretot per als més petits de la casa: rambles per passejar i seure i berenar en una de les seves terrasses, parcs on córrer i jugar, platja de sorra fina on construir castells i també instal·lacions per a passar-hi el dia com el Zoològic, el Parc  d’ atraccions del Tibidabo, L’Aquàrium, Cinemes i  Museus. També trobareu celebracions i actuacions especials en dates senyalades.

   

   

 • Shopping

  Barcelona està  de moda. Des de les marques de roba i complements més reconegudes al Passeig de Gràcia o al Portal de l’Àngel fins als artesans del fil i l’agulla al Born. Tot hi cap. La indústria i la manufactura. Des de  petites botigues d’art “vintage” a Gràcia fins grans magatzems distribuïts per la ciutat.(www.diagonalmarcentre.com, www.lesglories.com, www.elcorteingles.com, www.lilla.com, www.arenasdebarcelona.com)

  Els mercats d’aliments són el cor de la ciutat. Deixeu-vos perdre per la Boqueria, el Mercat de Sant Antoni o el Mercat de Santa Caterina.

 • Turisme Cultural

  Barcelona és sinònim de cultura i avantguarda. Cada racó d´aquesta bella ciutat, és un  clam a la reivindicació d’una identitat  i al descobriment d´una particular forma de veure el món.

  OBRA MODERNISTA D´ANTONI GAUDÍ (ARQUITECTE S.XIX-XX)

  Antoni Gaudí i Cornet (1852-1926) és l’arquitecte més popular de l´art  modernista  .
  La seva revolució de l’arquitectura i de les arts plàstiques obre els camins de l’art actual i  de  futur. L’obra d’en Gaudí és una recerca de la perfecció de l’art, de la perfecció personal i de la perfecció de la societat humana. Descobriu la Sagrada Família, el Parc Güell, la Casa Batlló, la Pedrera o el Passeig de Gràcia.  Si us agrada, la ciutat us oferirà més racons modernistes: www.labarcelonadegaudi.es

  Visites recomanades :Catedral gòtica de Barcelona, el Barri gòtic, el Palau de la Música, el Liceu, Basílica de  Santa María del Mar .

  Museus: Picasso, Dalí, Miró, Macba, Museu Marítim, Museu del Barça.

 • Turisme Esportiu

  Barcelona és internacionalment reconeguda en tot el món pels Jocs Olímpics de 1992 i pel Futbol Club Barcelona. Podeu visitar la Ciutat Olímpica i el Camp Nou qualsevol dia de l’any. La ciutat ofereix un gran nombre d’instal·lacions esportives, modernes i al dia, i també parcs i avingudes on podreu córrer, caminar o anar en bicicleta. Us recomanem una excursió al costat del mar i una altra fins dalt de la muntanya. Podreu admirar el mar i la ciutat des de la sorra o bé resseguir l’espectacular skyline des de dalt de la torre de Collserola.