Pineda de mar és un bonic poble costaner situat a 50km al nord de Barcelona i a 50km al sud de Girona. A peus del mar i enmig de dues ciutats encantadores, Pineda de mar s’ofereix al viatger com el destí ideal per a combinar unes vacances relaxades amb visites més que interessants a les ciutats dels voltants.

Recomanacions: Visitar l’Aqüeducte romà, l’Esgésia de Santa Maria, el Parc Natural del Montnegre (ideal per a senderisme i BTT), fer llargues passejades pel passeig de mar i gaudir de la festa major a finals d’agost. Cada dimecres i divendres hi ha mercat al carrer on trobareu productes de la terra, artesania i souvenirs. • Turisme Esportiu i de Natura

  Des del càmping us proposem diverses maneres de conèixer el terreny: a peu, en bicicleta o en kayak (de lloguer a la recepció).

  Per als més tranquils, el passeig de mar us ofereix un itinerari planer i agradable, que connecta amb els pobles veïns.

  Per als més agosarats, trobareu infinitat de rutes de senderisme, trecking i BTT ben a prop (Parc Natural del Montnegre-corredor). Hi ha un munt d’itineraris pels amants de la muntanya i de les caminades pel mig del bosc. Alguns són fàcils de fer, però d’altres requereixen calçat i equip adequats i una certa experiència en senders no senyalitzats. Aquí trobareu unes quantes rutes.

  Si la vostra opció passa pel mar, llogueu un kayak o una taula de pàdel sup, us ho passareu d’allò més bé resseguint la costa.

  Caballo de Mar

 • Turisme Familiar

  El Càmping Caballo de  Mar gaudeix del distintiu de “Destinació de Turisme Familiar“. El nostre desig és oferir-vos una estada confortable, d’acord amb les vostres necessitats i, sobretot, que sigui perfecte per als petits de la casa. És per això que disposem del Mini Club, que serà un lloc ideal per a jugar, aprendre manualitats i conèixer altres nens, juntament amb els nostres animadors .El càmping disposa  també de Pista multiesportiva (bàsquet, futbol, volley), pista  de pàdel, ping-pong, petanca, gronxadors i llits elàstics. EL Restaurant  del càmping us oferirà, també, menú infantil. La proximitat amb els parc aquàtics ” Marineland” i “Water World” serà una visita gairebé obligada .

  Per a més informació: www.pinedademar.org

  Caballo de Mar

 • Turisme a Barcelona

  La ciutat de  Barcelona s’ha consolidat com una destinació turística potent, que complau a tot aquell qui vol visitar-la. Amb una  història de les més antigues d’Europa,  la capital Catalana, és viva, encantadora, moderna i jove. Gaudeix d´un  clima  excel·lent  que permet  visitar-la durant tot l´any. Descobriu la  gran varietat de tresors artístics, restes arqueològiques, museus, galeries d’art, esglésies basíliques i catedrals, la diversa gastronomia, la tradició i els  Grans Noms del Art modern i de l’Arquitectura com Gaudí, Miró o Picasso que  fan de Barcelona una ciutat única en tot el món

  www.labarcelonadegaudi.es
  www.turismedebarcelona.net

 • Turisme Cultural

  Pineda de mar és plena de racons interessants que expliquen la seva història. Des de l’Aqüeducte romà, fruit del procés de romanització de les terres del Maresme fins al Castell de Montpalau, situat al cim de la muntanya que rep el mateix nom, als vessants del massís del Montnegre. La Torre de Sant Jaume (s.XIV i XVII), element fortificat més ben conservat del municipi o l’Església de Sant Pere de Riu, que manté l’estructura romànica del segle XI. Pineda compta també amb diverses ermites disseminades per tot el seu terme, construïdes pels pinedencs al llarg dels segles com a centres de devoció popular: Mare de Déu de Gràcia (1715), Sant Antoni (SXVIII), Sant Andreu (1076) , Sant Rafael (1908) o Sant Jaume (s.XIX). Masies com Can Cànoves o Can Jalpí, són mostres d’un passat que ja no tornarà. La Biblioteca Serra i Moret i els edificis construïts durant la segona meitat del segle XIX, donen vida a aquesta vila que s’ha fet gran en poc temps.

  Trobareu més informació a: http://www.pinedademar.org/turisme/punts-dinteres

  Caballo de Mar