Establiments ubicats en punts d’interès turístic

Càmping Rupit: Càmping de muntanya, situat a pintoresc poble de Rupit (Pre-Pirineus), dins la comarca d´Osona (a 150 Km de Barcelona), on podrà entrar en contacte directe amb la terra: fagedes, boscos i rierols, cingleres, santuaris i gastronomia de pagès.

Càmping Riu: situat a Sant Pere Pescador (Costa Brava), dins la comarca de l´Alt Empordà, enmig del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. A peus del riu Fluvià, i a 2 km del mar, el càmping està equipat amb embarcador privat, des del qual podeu accedir als 6 km de platja de sorra verge de la Badia de Roses.

Càmping Tucan: situat al poble costaner de Lloret de Mar (Costa Brava), dins la comarca de la Selva, davant l´exclusiva Cala Boadella (500 metres) i a 10 minuts d’un dels centres d’oci i diversió més coneguts de Catalunya.

Càmping Cala Canyelles: Situat també a Lloret de Mar, però a la part nord de Lloret, a poc més de 200 metres  de la preciosa i coneguda Cala Canyelles i més allunyat del centre de LLoret en un entorn tranquil i relaxat.

Càmping Caballo de Mar i “Sènia Apartments” a Pineda de Mar:  situats a peu de platja  a la població costanera de Pineda de Mar (Costa de Barcelona), comarca del Maresme, a 50 km al nord de Barcelona (amb molt bona comunicació per carretera i en tren) i a un pas del Parc Natural del Montnegre, perfecte aliat per a la bici de muntanya. 

Càmping Cala Gogo: Càmping a primera linea de mar, a la població de Calonge, entre Platja d’Aro i Sant Antoni de Calonge. La Cala Ses Torretes, també coneguda com la Cala Gogo, és una estupenda cala, coneguda com una de les més boniques i netes cales de la Costa Brava.

“Sènia Apartments” a Barcelona: situats al cor de la ciutat de Barcelona, dins de Ciutat Vella. Enmig del Born i a cinc minuts a peu de la Catedral.