Experts en vacances per famílies

Els nostres càmpings són familiars i “kidfriendly”. Tindreu a la vostra disposició els serveis per a tota la família i posem especial atenció a les necessitats dels nens. Des del miniclub, on es proposen jocs i activitats tot el temps pels instructors, fins a totes les instal·lacions que estan adaptades per als nens. Fins i tot n’hi ha d’exclusives: piscines, parcs infantils, minidisco, etc. Tot l’entreteniment que necessiten el preparem i amb molta cura. La nostra mascota SENI compartirà amb els nens dels moments més especials.

Pineda de Mar, Sant Pere Pescador , Calonge i Lloret de mar, i per extensió els nostres establiments situats en aquestes poblacions, gaudeixen del distintiu de “Destinació de Turisme familiar”.  Tan bon punt Rupit s’hi afegeixi, ja hi serem tots!

Destinació Turisme Familiar

Famílies Nombroses

Familias numerosas
Amb el carnet de família nombrosa de la Generalitat, expedit per la SECRETARIA DE FAMÍLIA de la GENERALITAT DE CATALUNYApodrà també obtenir,  a tots els càmpings del Grup Sènia, un descompte del 10% de la factura de la seva estada amb la seva caravana o tenda. I si lloga un Bungalou o Mobil home, també tindrà un descompte del 10%.

 

Els càmpings del Grup Sènia estan adherits al programa de descomptes per a famílies nombroses de la FEDERACIÓ ESPANYOLA DE FAMÍLIES NOMBROSES. I amb aquest carnet, tindrà també el mateix descompte.Familias numerosas

 

 

 

Cal presentar el carnet de família nombrosa vigent a la seva arribada a la recepció del càmping. Vàlid per  d’estades durant la temporada 2018 ( des d’obertura fins el 30 de Juny i l’1 de Setembre al tancament) per a famílies amb 3 o més fills i el carnet acreditatiu. No acumulable a altres ofertes.