Protecció de dades

El Grup de Càmpings Sènia (format pel Càmping Caballo de Mar, Càmping Cala Canyelles, Càmping Cala Gogo, Càmping Riu, Càmping Rupit i Càmping  Tucan) l’informa que les dades personals facilitades per vostè, així com la seva adreça de correu electrònic, seran incloses en els fitxers del qual són responsables SEUKRAM S.L (Càmping Caballo de Mar), PAPALÚS S.L (Càmping Tucan), CAMPING RIU S.L (Càmping Riu), CAMPING CANYELLES S.L. (Càmping Cala Canyelles),   CAMPING GLÒRIA SL (Càmping Rupit) i  CALA GOGO S.L  (Càmping Cala Gogo) , amb la finalitat d’atendre a les seves consultes i remetre-li informació relacionada i que pogués ser del seu interès, comprometent-se a  l’ús exclusiu de les dades recollides, amb la finalitat mencionada anteriorment.

Mitjançant la lectura de la present clàusula, l’interessat declara tenir coneixement del destí i l´ús de les dades personals recollides.

L’enviament d’aquesta informació implica l’acceptació de les clàusulas exposades.

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel · lació o oposició, en els termes que estableix la Llei Orgànica 15/1999, poden contactar amb: Càmping Caballo de Mar, Passeig Marítim s / n, 08397 Pineda de Mar (Barcelona)  , o bé per e-mail: info@senia.es