Tornar

Calella de la Costa

Sènia Caballo de Mar és un càmping proper a Calella de Mar, un poble conegut per la seva àmplia oferta d'oci que l'ha convertit en l'emblema turístic de la Costa de Maresme. Un lloc ideal per venir en família. A més el càmping està a prop de Calella. És a dir, que hi pots anar caminant fins al centre de la vila (15 minuts).

Calella és un lloc ideal per venir en família, és un lloc on pots trobar tant platja com muntanya, ja que tot i estar encallat a la Costa de Barcelona a tan sols uns minuts amb cotxe podràs estar al Parc Natural de l'Montnegre.

Què visitar a Calella de Mar?

 • El Far de Calella: El far és sens dubte un dels emblemes de la vila, un lloc que no et pots perdre. Des d'aquí podràs contemplar unes meravelles vistes a la platja de Calella. Us aconsellem visitar-lo al capvespre, ja que és quan els últims colors vermellosos de el sol es fonen amb el mar deixant una romàntica estampa.
 • Les Torretes: Es tracta d'una imponent construcció de 1857. Dues torres que s' utilitzaven a l'era de telegrafia òptica durant la segona Guerra Carlista.
 • Museu de l'turisme: Es tracta d'un modern concepte que té com a objectiu mostrar la història turística de la comarca. Des dels primers viatgers i exploradors que van visitar la regió fins als temps actuals.
 • Parc Dalmau: Es tracta d'un espai natural ideal per passejar en família. En el seu interior es poden contemplar dos tipus de vegetació: d'una banda, els plàtans i de l'altra, el bosc mediterrani, ple d'alts pinedes.
 • Antiga fàbrica de Llobet-Guri: Es tracta d'una antiga fàbrica tèxtil que va arribar a ser una de les més importants a nivell nacional. Actualment s'usa com a seu de diverses entitats locals i naus per a esdeveniments com carnavals, festivals de dansa, etc.

¿Què fer a Calella de Mar?

 • Compres pel centre: Calella és coneguda per la gran quantitat d'oci i comerços que hi ha pels seus carrers més cèntrics. Com hem comentat, el càmping és a prop de Calella i pots anar pràcticament caminant fins a la zona de comerços.
 • Vacances de sol i platja: A més de tot, com a poble de la Costa del Maresme, Calella de Mar és un lloc ideal per realitzar turisme de sol I platja. Per exemple, pots visitar la platja de les Roques, un conjunt de petites i tranquil·les cales. D'altra banda, pots visitar la platja de Garbí o la platja Gran, que es caracteritzen per la seva gran extensió de sorra daurada.
 • Senderisme: Descobreix el Montnegre, un emblemàtic Parc Natural amb encantadores rutes de diferents nivells de dificultat per a gaudir de la natura.
 • Caminar pel Passeig Marítim: Passejar pel bonic passeig de poble, respirar la brisa marina, és ideal per relaxar-se mentre visites aquest bell lloc.

Fires i festivals a Calella

 • Festival de música Rockfest: A mitjans d'octubre tota Calella es torna rockera per rebre a el rock més autèntic. El festival es converteix en una cita imprescindible per a locals i visitants que volen gaudir del millor rock, blues i punk rock.
 • Festival Rockabilly: Música per als veritables amants dels anys 50. Es celebra a principis de juny.
 • Festival Psychobilly: Gaudeix de la fusió de dos estils tan únics com el punk rock i el rock 'n roll. Se celebra a principis de juliol.
 • Oktoberfest: Viu el festival de la cervesa com si fossis a Alemanya. Aquesta famosa tradició alemanya ha fet arrels a Calella. Cada any se celebra una festa on cervesa, bandes, gastronomia bavaresa i ball ens recorden el fàcil que és compartir els moments de felicitat.
 • Fira renaixentista: Viatja en el temps i reviu la història de 5 segles enrere. La fira consta de més de 60 exposicions, cercaviles, espectacles i moltes més sorpreses.
camping caballo de mar-camping en calella de mar (2)
camping caballo de mar-camping cerca de calella de mar (2)
camping caballo de mar-camping en calella de mar (3)
camping caballo de mar-camping en calella de mar (4)
Camping Caballo de Mar-camping cerca de calella de mar