Tornar

Pineda de Mar

Sènia Caballo de Mar és un càmping a Pineda de Mar, un lloc privilegiat ... El Càmping està situat a la platja, just al passeig marítim de Pineda però alhora és molt a prop de la Serra de l'Montnegre.

Pineda de Mar com a bon poble de la mediterrània es caracteritza per la seva gran tradició marinera. Cal destacar, les seves enormes platges, grans extensions de sorra daurada que dibuixen sobre el mar una línia gairebé perfecta.

Costa mediterrànea

Podràs visitar l'aqüeducte romà, l'església de Santa Maria, fer llargues caminades a peu al llarg de la costa mediterrània, gaudir de la Festa Major a finals d'agost i gaudir de les nostres extenses platges. Tots els dimecres i divendres trobaràs el mercat al mig del carrer, de productes d'alimentació, records, entre d'altres, molt a prop de el Càmping.

Estem situats a 15 km de el Jardí botànic de Blanes, a 15 km de Marineland (parc aquàtic i zoològic) a Palafolls i a 20 km de Water World (parc aquàtic) a Lloret de Mar.


¿Què visitar a Pineda de Mar?

Pineda de Mar és un poble amb una gran tradició i cultura i, tot i que en els últims anys la mà de l'home ha modificat enormement l'entorn, encara es deixen veure restes de l'antiga Pineda de Mar. Entre els seus monuments cal destacar:

  • L'església de Santa Maria: Data de l'any 1079 i encara que en la seva primera construcció era una antiga església romànica ja no queda cap vestigi del que va ser, ja que al segle XVI va ser enderrocada completament per construir-ne una de nova.
  • Aqüeducte romà: Antigament aquesta construcció era l'encarregada de recollir les aigües de la zona.
  • Font de l'Ferro: Es tracta d'un lloc amb un gran valor natural. Si ets amant de la naturalesa no pots deixar passar l'oportunitat de visitar-ho.
  • L'Ermita de la Mare de Déu de Gràcia: Va ser construïda en 1715, per un grup de mariners. Cal destacar, l'entorn on es troba, doncs des d'un costat podràs contemplar la immensitat de la mar Mediterrània i des de l'altre l'espessa vegetació de les muntanyes.

¿Què fer a Pineda de Mar?

  • Rutes de bicicleta: A causa del clima i la bellesa del seu entorn, Pineda s'ha convertit en un lloc únic per a fer rutes amb bici. Des de la recepció de càmping t'informarem de totes les possibilitats de rutes.

  • Passejar pel Passeig Marítim: les llargues platges de la Costa de Maresme fan del seu Passeig Marítim un lloc perfecte per gaudir d'un passeig en família mentre respires la brisa marina.

  • Anar a l'mercat: Tots els dimecres i divendres de 8h a 14h, a tocar de càmping tenim el mercat, amb més de 100 llocs ambulants on segur trobaràs això que anaves buscant.

  • La platja: Si estàs buscant una platja amb el càmping on passar les vacances en família, el Càmping Sénia Caballo de Mar està just a la platja de Pineda de Mar. Aquesta platja és coneguda per la seva gran extensió que la fa ideal per venir amb tota la família. A més es caracteritza per la neteja de les seves aigües, ja que tot i estar al poble les seves aigües es mantenen cristal·lines. La platja és al cor de la Costa de Maresme i està catalogada amb bandera blava, la qual la fa un lloc idoni per al bany. Amb un ambient familiar i relaxant, fins i tot en els mesos de juliol i agost no hi ha excessiva aglomeració. Això és degut a la seva gran extensió.


El poble de Pineda de Mar està guardonat com a destinació especialitzada en Turisme Familiar amb el Segell de Platja en Família.

Platja per a mascotes “Pet Friendly”

Aquest estiu no deixis al teu fidel amic sense platja, ja que just al davant de l'càmping hi ha una zona de la platja delimitada per anar amb la teva mascota.

CABALLO DE MAR Camping a Pineda de Mar
CABALLO DE MAR Camping a Pineda de Mar
CABALLO DE MAR Camping a Pineda de Mar
CABALLO DE MAR Camping a Pineda de Mar
CABALLO DE MAR Camping a Pineda de Mar
CABALLO DE MAR camping a Pineda de Mar
CABALLO DE MAR Camping a Pineda de Mar