Tornar

Girona

La situació del càmping Cala Canyelles és perfecta per descobrir els màgics racons d'aquesta increïble província i de la seva ciutat. Passeja pels carrers de casc històric i coneix els més antics secrets d'una ciutat màgica per al visitant.

 ¿Què veure a la ciutat de Girona?

 • Cases de Onyar: Segurament sigui "la foto" més emblemàtica de Girona. Un conjunt de cases de colors vius al costat del riu, que contrasten amb els edificis de pedres de casc antic a el fons.
 • La Muralla. El primer objectiu d'aquesta construcció era protegir la ciutat dels pobles invasors. A causa de la seva situació com a ciutat fronterera, Girona suposava un lloc estratègicament clau en la guerra. Des de la muralla es poden contemplar les millors vistes de tota la ciutat.
 • Banys àrabs: Els banys de Girona aquesta situats als peus de la Catedral. Es tracta d'una petita cúpula envoltats per un edifici de pedra. L'exterior de l'edifici és espectacular i dins es pot observar unes formes de gran bellesa. La seva construcció és romànica però es mostren detalls de les termes musulmanes.
 • La Catedral: Clarament és el símbol de la ciutat de Girona. Destaca per la seva alçada i grandària. La seva nau és la segona més gran de món. Per les pedres de la façana han passat més de 5 segles d'història. Per als amants de cinema i de les sèries en aquest mateix lloc es va rodar algunes de les escenes de la mítica sèrie de Joc de Trons.
 • Barri Jueu: És un laberint de carrers i carrerons estrets envoltats d'antigues cases de pedra. En aquest lloc encara es respiren temps passats ja que sembla que pels seus carrers no ha passat el temps. És una de les més importants barris jueus d'Europa.
 • Pujada de Sant Domene: Es tracta d'una dels més famosos carrers de casc antic de Girona. És un carreró esglaonat en ple Barri Vell. On també podem trobar el Palau Renaixentista de Celemany, el Palau dels Agullana i l'Església de Sant Martí Sacosta.
 • Temps de flors: A la primavera la ciutat de Girona s'omple de color durant el festival "Temps de Flors". Una festa en la qual els més emblemàtics racons de la capital s'omplen de flors d'allò més encantadores. A més, durant el mateix període es poden gaudir de concerts, contacontes i visites guiades.
 • Basílica de Sant Feliu: És una de les més emblemàtiques esglésies de Girona i és la més antiga (any 305). Tot i que la construcció actual es va edificar en els segles XIV-XVI. S'hi alberguen fins a 8 sarcòfags romans.
 • La Força Vella: Va ser construïda al segle I a.C per ordre de l'imperi romà. Es tracta d'una imponent fortalesa emmurallada d'uns 800 metres.

 

¿Què veure a la provincia de Girona?

La província de Girona és una regió de contrastos, un lloc on la muntanya i el mar es barregen entre si dibuixant un paisatge màgic. És impossible poder visitar tots els llocs d'interès de la província ja que consta d'una àmplia oferta cultural i paisatgística. No obstant això, si estàs buscant passar un dies al càmping Cala Canyelles t'aconsellem visitar aquests racons de la Costa Brava:

 • La pròpia ciutat de Girona: Com ja hem comentat és una ciutat carregada d'història i cultura que es reflecteixen en el vaivé dels seus carrers.
  Tossa de Mar. És un dels pobles per excel·lència de la Costa Brava, un lloc on tradició i cultura s'agafen de la mà format i paisatge impressionant.
  Rupit: És un petit poble medieval d'interior on gaudir de la natura. És perfecte per als amants de l'senderisme ja que hi ha multitud de boniques rutes.
  Palamós: Es tracta d'una vila marinera ideal per gaudir de la cales verges que hi al seu voltant
  Begur: És un poble d'estampa amb cales i platges precioses
  Besalú: Aquest poble es troba a l'interior de la província i destaca pel seu conjunt històric-artístic medieval considerat com un dels més ben conservats de Catalunya.
Camping en Girona - Cala Canyelles
Camping en Girona - Cala Canyelles
Camping en Girona - Cala Canyelles
Camping en Girona - Cala Canyelles
Camping en Girona - Cala Canyelles
Camping en Girona - Cala Canyelles