Tornar

Lloret de Mar

El Càmping Sènia Cala Canyelles es troba als afores de Lloret de Mar, a la Cala Canyelles. La població de Lloret de Mar és famosa per els nombrosos restaurants i comerços, que es troben a només 3 km de càmping. Igualmenta, la població de Lloret de Mar, amb el seu llarg passeig marítim, és ideal per gaudir d'un passeig i respirar la brisa marina.

A més de la seva gran oferta d'oci, Lloret és un poble amb molta història i un lloc preciós amb molts paratges naturals per descobrir.

La història de Lloret de Mar està marcada per "els indians". A la fi de segle XIX, molts habitants van marxar rumb a les Amèriques amb el somni de el nou món. Aquests eren els fills de les famílies més pobres. Però a el cap dels anys aquests van tornar amb grans fortunes, transformant així els carrers de Lloret de Mar i la seva història.

¿Què s'ha de veure a Lloret de Mar?

  • Església de Sant Romà: La construcció d'aquesta església es deu al Indians, doncs foren aquests els que van finançar la seva construcció en 1916. Cal destacar, la seva cúpula modernista decorada amb teules de colors.
  • Casa Font: Es tracta de la casa d'un d'aquells joves pobres que es van embarcar en una aventura a les Amèriques per complir el seu somni. L'habitatge va ser construïda en 1877 i destaca la seva arquitectura modernista.
  • Dona Marinera: És una estàtua d'una dona, que serveix com a monument homenatge a les dones dels mariners, que es quedaven a càrrec de la casa i de la família mentre que el home navegaven a la Amèriques a la recerca de riquesa.
  • Castell de Sant Joan: Va ser construït l'any 1079 i serveix com a separació entre les platges de Lloret de Mar i Fenals. Està situat en un turó a la banda de la mar. Es tractava d'un important element defensiu que va servir fins al 1805, quan va ser bombardejat per les tropes angleses.
  • Jardins de Santa Clotilde: Va ser construït el 1919 per ordre de l'marquès de Roviralta. Ara és un dels principals atractius de Lloret de Mar i de la Costa Brava.

 
¿Qué s'ha de fer a Lloret de Mar?

  • Cala Banys: No et pots anar de Lloret de Mar sense visitar aquest lloc, per a molts el més bonic de la Costa Brava. Es tracta d'una bella cales de roques on impacten les onades de la mar dibuixant un paisatge únic. A la cala hi ha un restaurant on et aconsellem provar un dels millors gyn tonics.
  • Oci: Lloret de Mar és conegut per la seva àmplia oferta d'oci i restauració. I és que en aquest poble és impossible avorrir-se.
  • Activitats aquàtiques: A la extensa platja de Lloret de Mar hi trobaràs diferents possibilitats on gaudir del sol i de la mar: Banana, Motos d'aigua, barques, llanxes, etc.
Camping en Lloret de Mar - Cala Canyelles
Camping en Lloret de Mar - Cala Canyelles
Camping en Lloret de Mar - Cala Canyelles
Camping en Lloret de Mar - Cala Canyelles