Tornar al llistat

Et presentem:

CROMA POOL

32m²

x4

x2

WC

Mobil home Croma Pool
Mobil home Croma Pool
Mobil home Croma Pool
Mobil home Croma Pool
Mobil home Croma Pool

Mobil Home amb piscina privada

Sènia Cala Gogo és un càmping dissenyat per a famílies i el Mobil Home Croma Pool és la seva màxima expressió. Un dels avantatges d’aquest allotjament és que està ubicat al centre del càmping. Per tant, està molt a prop de les instal·lacions principals com piscines, tobogans, animació, recepció… Però, el millor d’aquest nou allotjament és que just davant tindràs una piscina privada, exclusiva pels residents dels Mobil Homes de la gamma Croma. És ideal per a venir amb nens, ja que des de la terrassa de l’allotjament, podràs veure com de bé s’ho passen a la piscina.

A més l’àrea on es troben aquests allotjaments també és privada i els cotxes no poden accedir a l’interior, per tant, els més petits de la casa no corren cap risc. En aquesta mateixa zona també trobaràs un parc infantil.

Pel que fa a l’allotjament, van ser instal·lats l’any passat i va ser tot un èxit. Destaquen pel seu innovador disseny i la seva comoditat. Com tots els allotjaments de la gamma Croma, inclouen Smart TV connectada per fibra òptica, perquè durant les teves vacances també puguis continuar veient les teves sèries i dibuixos animats preferits. La terrassa de l’allotjament és coberta i té sofà i taula exterior, i el més important, la barbacoa està inclosa!

Com a novetat, l’any 2023 Cala Gogo és més gran! Hem construït una zona nova de Croma amb piscina just al costat. Pots triar la zona que desitgis amb el nostre servei MyHouse:

  • Zona Cala Gogo: Zona construïda l’any 2021
  • Zona Internacional: Zona construïda l’any 2023


Tots a l’aigua!

Característiques

Equipament Interior

Congelador

WC

Cafetera Dolce Gusto

Estris de cuina

Fogons de gas

Dutxa

2 Habitacions

No s'admeten mascotes

Barbacoa

Aire acondicionat

Roba de llit

Mobles de jardí

Secador de cabell

1 cama doble

Smart TV

Equipament Exterior

Parking

Terrassa coberta