Tornar

El gust de les teves vacances

Bar Restaurant Platja

El Càmping Sènia Cala Gogo té accés directe a la "Cala Ses Torretes / Cala Gogo". En aquesta mateixa zona tenim el nostre Bar Restaurant Platja, just la darrera parada de la GuaGua. Allà podràs gaudir de les precioses vistes a la platja mentre preneu un refresc o un aperitiu. O bé, un sopar com cal! Paelles, amanides, pizza, gambes, pasta, hamburgueses, pollastre, calamars, peix, entrepans, etc. Per a tots els gustos! Segur que trobes el plat que més et ve de gust avui.

El Bar restaurant de la platja està obert a l'estiu de 10h a 24h i a temporada baixa tanquem una mica més aviat. És el lloc ideal per a prendre alguna cosa entre capbussada i capbussada o per a dinar al costat de la platja.

A més, a la terrassa del restaurant tenim una pantalla gegant que fem servir per a la realització d'algunes activitats d'animació i per a retransmetre les millors competicions esportives com la Fórmula 1, la Champions League, el Tour de France, etc

Per cert, us aconsellem provar els nostres còctels, els fem boníssims!

Si creus que aquesta zona és perfecta per a tu i vols estar als allotjaments més propers al Bar Platja, t'aconsellem els següents: Bungalou Ona, Mobil Home Helia Suites, Mobil Home Helia Beach Plus, Mobil Home Helia Beach i Mobil Home Marina Beach.

Si véns amb caravana, autocaravana o furgoneta les parcel·les Confort Platja, Standard Platja i XL platja, són les que estan més a prop.

Restaurant Playa del camping
Restaurant Platja del càmping
Bar a la platja a Platja d' Aro Calonge
Bar a la platja. Llegint un llibre
Restaurant a la platja a Cala Gogo
Restaurant Platja
Bar Restaurant de la platja del càmping Terrassa de nit
Restaurant Bar a la Platja - Calonge - Platja d' Aro
Bar Restaurant a la platja