Tornar

El gust de les teves vacances

Bar Restaurant Piscina

A la part central del càmping, just al costat de les piscines i tobogans, es troba el Bar - Restaurant Piscina. En aquest restaurant pots menjar plats de tot tipus: des de pizzes i hamburgueses fins a elaborades amanides i paelles.

Si véns amb nens, el Bar piscina serà el teu preferit ja que, a més d'estar al costat de les piscines, també és on es concentren la majoria d'activitats de l'animació com la Mini Disco.

El bar restaurant de la piscina està obert tot el dia. Per a esmorzar a les 8h del matí o per a sopar a les 11 de la nit. A més, la cuina no tanca mai. Et ve de gust una paella a les 5 de la tarda o uns calamars a les 11:30? Demana'ls!

Des de la seva àmplia terrassa, gaudireu d'unes vistes espectaculars. És un lloc ideal per a dinar, sopar o simplement prendre una copa o un refresc. A la terrassa del Bar hi ha una pantalla gegant que utilitzem per a activitats d'animació o retransmetre esports en directe.

Si estàs buscant reservar un allotjament a prop d'aquest restaurant, els més propers són el Mobil Home Croma, Croma Plus, Croma Gold, Bungalow Natura, Bora, Bora Smart i Mobil Home Forest.

Restaurant a les piscines
Restaurant a les piscines del camping
Restaurant a les piscines del camping
Restaurant a les piscines del camping
Restaurant a les piscines del camping
Restaurant a les Piscines del càmping