Tornar

Castelló d'Empúries

Sènia Riu és un càmping a prop de Castelló d’Empúries, a tan sols 8 km. Aquest poble és un d’aquells llocs que veritablement val la pena visitar, i si véns a Càmping Sènia Riu és gairebé obligat no perdre-se’l.

Als seus carrers s’hi respira la grandesa d’una vila que en temps passats va arribar a ser la capital del Comtat d’Empúries. Encara hi resten vestigis del seu esplendor durant l’Edat Mitjana, llocs per on sembla que el temps no ha passat. Perquè Castelló d’Empúries és un poble de cultura i història, molta història.

¿Què visitar a Castelló d´Empúries?
  • La Catedral: L’església de Santa Maria es va començar a construir en el segle XIII, aprofitant el lloc d’una església romànica consagrada. Els Comtes d’Empúries van voler que la vila acollís la seu episcopal de l’Empordà, d’aquí la seva monumentalitat. Clar exponent del gòtic català.

  • Ecomuseu de la Farinera: Té un interès especial pel fet que encara funciona i permet d’apreciar el procés de producció de farina per mètodes tradicionals amb una maquinària de principis de segle XX i en perfecte estat de conservació.

  • Casc antic: La vila encara conserva construccions que foren testimoni de temps passats. Els carrers estrets i les muralles imponents reflecteixen la importància que Castelló d´Empuries va tenir per a la regió. Un indret perfecte per passejar i descubrir aquest poble encisador.

¿Què fer a Castelló d´Empúries?

Castelló d'Empúries, i a l'igual que en tota la comarca de l'Atl Empordà, és un lloc ideal per a la pràctica de Senderisme.

Camping cerca de castellon de ampurias-camping senia riu
Camping cerca de castellon de ampurias-camping senia riu
Camping cerca de castellon de ampurias-camping senia riu
Camping cerca de castellon de ampurias-camping senia riu