Tornar

Més per visitar

El Càmping Sènia Riu està envoltat de llocs interessants per visitar sense necessitat de fer llargues excursions perquè tens molts llocs per veure.


Parc Natural del Cap de Creus

A 45 min de Sènia Riu, el Parc Natural del Cap de Creus s’estén sobre 10.787 hectàrees d’espai terrestre i 3.073 hectàrees d’espai marítim i cobreix les viles costaneres de Roses, Cadaqués, el Port de la Selva i Llançà. Hi ha magnífiques passejades, sovint amb força vent, pels camins que condueixen al Cap. És l’ocasió de poder contemplar més de 250 espècies d’ocells.

Butterfly Park: Centre de papallones

A 9 km del Càmping Sénia Riu, el Parc de papallones tropicals d’Empuriabrava és un dels més grans d’Europa. S’hi pot passejar pels camins del cor de la selva i observar el mon fascinant de les papallones. Hi veureu les més belles papallones tropicals vivint en total llibertat tot  alimentant-se del nèctar de plantes exòtiques.

Massís de Montgrí

A 15 km de Sènia Riu, comprèn els termes de l ’Escala, Bellcaire i Torroella de Montgrí. Des de Cala Montgó s’inicia l’extraordinari paisatge dels penya segats del Massís del Montgrí, que acaba a les Illes Medes. És un paisatge únic i desèrtic que s’estén al llarg d’unes 4 milles i que conforma un dels trams litorals més singulars de la Costa Brava.

Area Protegida de les Illes Medes

L´Estartit, punt d’accés a les Illes Medes, es troba a uns 35 min del Càmping Sènia Riu. El petit arxipèlag de les Medes té 21,5 hectàrees de superfície. Està format per set illots i alguns esculls i situat a una milla escassa de la costa empordanesa del Massís del Montgrí, del qual forma parte geològicament. Constitueix un enclavament d’extraordinari valor biològic i ecològic per la seva varietat d’espècies i ambients, de gran interès científic, en un paisatge de gran bellesa orgànica.

Paratge Natural i Centre de Reproducció de Tortugues de l'Albera

A 23 km del Càmping Sènia Riu. Situat a Garriguella, al vessant sud de l’Albera. Aquest massís està constituït per dues zones ben diferenciades: Per un costat, l’occidental amb vegetació centreeuropea, i per l’altre, l’oriental amb vegetació més mediterrània i on subsisteixen les últimes poblacions de tortuga mediterrània (www.tortugues.cat).

Aiguamolls del Baix Empordà

A 30 km del Càmping Sènia Riu i dintre dels termes de Torroella de Montgrí i Pals. Són un conjunt d’aiguamolls generats pel curs final del rius Ter i Daró. La superfície total protegida suma 23.478 hectàrees. La seva situació i constitució fan que hagi sobreviscut, al ser una de les zones naturals mediterrànies amb més tendència a desaparèixer.

Sant Pere de Rodes

A 28 km de Sènia Riu. Aquest monestir ha estat considerat històricament com un exemple típic del romànic català. Els seus origens daten del segle I després de Crist. Segons la llegenda, naufragaren a la Badia de Port de la Selva uns cristians que venien de Roma i que van prometre la construcció del monestir com ofrena a Déu per haver sobrevisut.

Vilabertran

Monestir a 18 km del Càmping Sènia Riu. El conjunt monàstic presenta un interès excepcional dins del context de l’arquitectura medieval catalana pel fet que representa un estadi molt clar del canvi de les formes constructives entre els segles XI i XII. L’edifici pot emmarcar-se entre els dominants en el segle XI, però algun dels seus detalls, com els pilars amb semicolumnes adossades, anuncien ja formes pròpies de l’arquitectura del segle XII.

Museu Dalí (Figueres)

Situat a Figueres, a 17 km de Sènia Riu, el Teatre-Museu Dalí permet disfrutar de l’obra de l’emblemàtic pintor català Salvador Dalí.
A més, també interessant, hi trobaràs el Museu del Joguet de Catalunya. Amb més de 4000 peces, exhibeix joguines de diverses èpoques, algunes de les quals van pertànyer a cèlebres personalitats.

La Jonquera

A 37 km del Càmping Sènia Riu, la Jonquera compta amb el Museu Memorial de l’Exili (MUME). Aquesta institució promou la recuperació de la història i de la memòria dels exilis del nostre país, molt especialment de l’exili republicà, originat pel desenllaç de la Guerra Civil de 1936-1939 (www.museuexili.cat).

Ullastret

Poblat ibèric a 29 km de Sènia Riu. És el més gran d’aquesta época (segles VI-II a.C.) a Catalunya i es troba en el territori que els autors antics assignaren a la tribu ibèrica dels indicets o indígetes. En el jaciment també s’hi han trobat restes anteriors del pas de l’home. D’època prehistòrica hi ha útils de sílex del Paleolític Superior i ceràmica del Calcolític. Magnífic museu.

Torroella de Montgrí

A 20 km del Càmping Sènia Riu, Torroella compta amb el Museu del Montgrí i del Baix Ter. A les seves diferents sales hi podem trobar informació sobre el medi natural de la regió, la seva història i la vida tradicional. Mostra també la riquesa arqueològica d’aquesta terra, on han aparegut restes d’assentaments humans de fa més de 300.000 anys, uns dels més antics de Catalunya, amb un itinerari que va de les coves del Paleolític a les troballes d’època romana.

Visitas cerca camping Riu
Visitas cerca camping Riu
Visitas cerca camping Riu
Visitas cerca camping Riu
Monestir Vilabertran