Tornar

Sant Pere Pescador

Sènia Riu és un càmping situat a Sant Pere Pesador, a només 2 minuts del centre del poble. És un lloc clau per visitar les principals destinacions de l'Alt Empordà, tant naturals com culturals.

El càmping es troba a la vora del riu Fluvià, des d'on mitjançant les rutes que el segueixen es pot arribar a la platja de Sant Pere Pescador.  A 10 minuts del Càmping es troba la platja de Sant Pere, ben coneguda per les seves dunes, la sorra verge i el seu entorn pur, natural i salvatge. Les grans extensions de sorra de la platja el converteixen en un lloc ideal per als nens, ja que els permet jugar amb total tranquil·litat. A més la platja és molt plana i l'aigua amb prou feines cobreix fins entrar uns quants metres endins.

¿Què fer a Sant Pere Pescador?

Sant Pere Pescador és un lloc ple de vida on hi ha moltes coses per passar una bona estona durant les seves vacances.

  • Caiac a la platja: Al mateix càmping pots llogar un caiac i arribar a la platja de Sant Pere a través del riu. Pel camí hi ha una infinitat de llocs naturals únics. Una activitat ideal per fer-la en família o amb amics.
  • Kitesurf / Windsurf: Sant Pere és el lloc per excel·lència per a la pràctica d'aquests esports, ja que la platja és molt extensa i el vent constant.
  • Bicicleta: Les ribes del riu són ideals per passejar o fer alguna ruta en bicicleta. Als voltants del poble hi ha molts llocs per descobrir amb la bici.ol i platja: Sant Pere és un lloc perfecte per a les vacances en família i la platja és una clara mostra d'això. Doncs és perfecte per gaudir del sol de la Costa Brava, al costat dels petits de la casa
  • Sol i platja: Sant Pere és un lloc perfecte per a les vacances en família i la platja n’és un clar exemple, ja que és ideal per gaudir del Sol de la Costa Brava, al costat dels més petits de la casa.
  • Pesca: Els amants de la pesca trobaran aquí un lloc perfecte. És possible pescar tant en el riu com en algunes zones de la platja.
Camping en Sant Pere Pescador (Costa Brava)- Senia Riu-en la playa
Camping en Sant Pere Pescador (Costa Brava)- Senia Riu-fluvia
Camping en Sant Pere Pescador (Costa Brava)- Senia Riu-jugando en la playa
Camping en Sant Pere Pescador (Costa Brava)- Senia Riu-kayak en el rio fluvia
Camping en Sant Pere Pescador (Costa Brava)- Senia Riu