Tornar

Blanes

Sènia Tucan està molt a prop de l'antic poble pesquer de Blanes i serveix com a porta d'entrada a una de les més prestigioses Costes de la Península Ibèrica: la Costa Brava.

Blanes és un poble marcat per la seva gran tradició turística, sobretot dedicat a les famílies. De fet va ser el primer poble de la Costa Brava en el qual es va atorgar el certificat de Destinació de Turisme Familiar, que s'atorg només a les poblacions que disposen d'activitats i establiments dedicats a gaudir d'unes vacances en família.

Primer de tot hem de destacar, una data que hi ha marcada en el calendari de Blanes, a finals de juliol, quan se celebren els focs de Blanes. Una de les festivitats més conegudes de la Costa Brava. Es tracta d'un concurs de focs artificials en honor a la Festa Major de Santa Anna i Sant Joaquim. Els focs es llancen des de la roca de Sa Palomera, la qual es troba dins de la mar, a la badia de Blanes.

¿Què s'ha de veure a Blanes en família?

  • Sa Palomera: Es tracta d'una petita illa de roca dura que s'uneix a la terra per un estret passadís. Aquest roca suposa el límit entre la Platja de S'Abadell i la Platja de Blanes.
  • Jardí Botànic de Marimurtra: Sens dubte es tracta d' un lloc emblemàtic de Blanes. Un petit racó de la Costa Brava on pots veure més de 4000 varietats de plates i una vista impressionant sobre el mar. Una combinació que dóna com a resultat un lloc màgic.
  • Església Santa Maria de Blanes: Una construcció d'estil gòtic que data de l'1350.
  • Passeig i Platja de S'Abanell: Una extensa platja de més de gairebé 2 quilòmetres i mig de sorra fina. Està situat entre Sa Palomera i la desembocadura del riu Tordera. Sens dubte és un lloc perfecte per a un passeig en família mentre respires la marinada.
  • Punta Santa Anna: Aquesta està situada a la fin del Port i és coneguda per ser un lloc perfecte per a la pràctica de Snorkel.

¿Qué s'ha de fer a Blanes en família?

  • Shopping: Al centre de Blanes, a l'igual que en el de Lloret trobaràs una àmplia oferta de comerç i grans superfícies on gaudir d'unes compres en família.
  • Gastronomia i restaurants: No et pot anar de la Costa Brava es provar la nostra gastronomia. Ja sigui a Blanes o Lloret de Mar podràs gaudir de delicioses plats de la cuina tradicional catalana i mediterrània.
  • Activitats aquàtiques: Al port de Blanes podràs gaudir d'activitats al mar com motos d'aigua, caiac, lloguer de barques, busseig, pesca, etc.
Camping cerca de Blanes - Mirador de Marimurtra
Camping cerca de Blanes - Sa Palomera
Camping cerca de Blanes - Sur de la Costa Brava
Camping cerca de Blanes - Mirador de Marimurtra
Camping cerca de Blanes - iglesia