No et preocupis per res

Et mereixes aquesta Setmana Santa

Última actualització:

10 Març 2021

Segueix-nos

Setmana Santa 2021

". Et regalem la Garantia d'Anul·lació! Perquè no hagis de patir ni per les restriccions, ni per res. És a dir, totes aquelles reserves que tinguin els dies d’ estada entre el 26/03/21 i el 05/04/21 no pagaran la Garantia d'Anul·lació, però en gaudiran de tots els avantatges.

Podràs anul·lar la teva reserva per qualsevol motiu relacionat amb el Covid-19:

- Restriccions de la mobilitat que t'impedeixin venir al càmping.

- Tancament de càmping.

- Que una persona de la reserva o de la unitat familiar es trobi en quarantena.

A més amb la Garantia d'Anul·lació podràs anul·lar la teva reserva per molts altres motius justificats. Aquí té més informació sobre la Garantia d'Anul·lació en els Càmpings Sènia

Ja no hi ha excuses. Pots començar a organitzar la teva escapada de Setmana Santa 2021. Ho tenim tot preparat en Sènia Tucan, Sènia Riu, Sènia Caballo de Mar, Sènia Cala Canyelles i Sènia Rupit. Amb totes les instal·lacions a punt perquè la teva escapada d’aquesta Setmana Santa sigui inoblidable.

<H2> Si no pots venir no et preocupis <h2>

Si aquestes vacances són tan necessàries és perquè ja n’estem farts d'aquest estrès i volem relaxar-nos. Per això, deixa les preocupacions de banda, des del dia que fas la teva reserva fins el dia que ens veiem, perquè si no pots venir,  et tornem els diners.

Així doncs,  si busques un càmping per aquesta Setmana Santa, no esperis més. A Sènia tenim la teva perfecta escapada de Setmana Santa.

 

I un cop al Càmping,  hi haurà alguna restricció?

Ja fa molts dies que o ens hem vist, però nosaltres hem estat treballant dur per fer dels Càmpings Sènia un llocs segurs I així poder gaudir d'uns agradables, i més que merescuts,  dies de descans.

Com ja saps,  els Càmping Sénia són en un entorn natural privilegiat, lliure d'espais reduïts i a l'aire lliure. Això fa que els nostres càmpings siguin un lloc prefecte per gaudir de les vacances de Setmana Santa 2021.

 

El nostre objectiu era aconseguir poder mantenir tots els nostres serveis i alhora assegurar-nos que siguin segurs. I no només ho hem aconseguit sinó que els hem millorat:

  • Zones de piscines obertes
  • Restaurants oberts
  • Programa d'animació carregat d'activitats

 

A més:

  • Eliminem les esperes amb el nostre Check in online. Ja no cal tot just esperar a recepció.
  • Dinar dels restaurants per emportar.
  • Reforcem el nostre equip de neteja.

Condiciones de la garantía y de la oferta

  • Vàlid per a totes aquelles reserves fetes entre l’1 i el 27 de Març de 2021
  • En cas d'anul·lació es regirà per les condicions de la Garantia d'Anul·lació
  • En cas que la causa de la seva anul·lació estigui descrita a Garantia d'Anul·lació, li retornarem l'import pagat, menys les despeses de gestió (10,00 €). D'altra banda, té la possibilitat de canviar les dates de la seva reserva dins de 2021.
  • Obligatori avisar de l'anul·lació 48 hores abans de l'arribada