Carrega les bateries i ves a per un nou dia de vacances

confort als allotjaments

Als càmpings Sènia, coneixem com es d'important per a la família la comoditat durant les teves vacances. Per això, treballem per oferir allotjaments de qualitat, que estiguin a l'alçada d'unes merescudes vacances.

És més fàcil poder esprémer les vacances si aconsegueixes un bon descans sense aclaparaments ni estretors.

A més, després d'un intens dia de diversió a les piscines amb tobogans, en les rutes per la natura, o simplement a la platja prenent el sol, es necessita un bon descans per poder afrontar un nou dia de vacances.

La majoria dels nostres allotjaments tenen aire condicionat, còmode mobiliari, grans espais i molts més detalls per augmentar la comoditat i millorar la confortabilitat.

A més tots els nostres allotjaments disposen de terrassa amb cadires i taules per a gaudir de les suaus temperatures dels capvespres catalans.

Alguns allotjaments tenen TV connectada a la fibra òptica per poder veure els teus programes favorits de la teva plataforma digital (Movistar, HBO, Netflix, Amazon, Disney, etc.), altres amb rentavaixelles o dobles cabines de bany i fins Bungalows amb jacuzzi, com el Bungalow TERRA als càmpings Rupit i Riu.