Les teves vacances a

CAMPING SÈNIA CABALLO DE MAR

El Càmping Sènia Caballo de Mar està situat a les ribes de la Costa del Maresme, a la platja de Pineda de Mar. Un lloc privilegiat per la gran riquesa natural d'aquesta regió i per la seva bona connexió amb les dues principals ciutats: Barcelona i Girona.

Platja i Muntanya “Un lloc de contrastos”

El Càmping Sènia Caballo de Mar té accés directe a la platja de Pineda, una enorme extensió de sorra daurada i aigües cristal·lines que fan d'aquesta platja un lloc ideal on passar les vacances. Disposem d'allotjaments i parcel·les que es troben a tocar de la sorra, davant mateix del mar.

El càmping es troba  a la Costa de Maresme, una regió de més de 50 km de litoral. La majoria de les seves platges es caracteritzen per la seva extensió, encara que també podem trobar algunes cales a prop. Especialment la platja de pineda compta amb el distintiu de Bandera blava i el certificat de "Platja en família".

Vols descobrir la muntanya de Pineda?

A prop de Pineda de Mar hi ha el Parc Natural del Montnegre i Corredor. Dues unitats de relleu gairebé perfectament alineades amb la costa que formen a un espai natural protegit únic. Un lloc ideal per fer rutes a peu o caminant i descobrir els espessos boscos de pins i alzines sureres.

Un càmping dissenyat per a tota la família

El Càmping Sènia Caballo de Mar està dividit en dues parts, d'una banda la zona de la platja. Un ambient més tranquil i relaxant des d'on gaudir del mar. D'altra banda la zona de piscines, tobogans, pista de pàdel, gimnàs, etc. Aquesta segona zona és ideal per als petits de la casa ja que compta amb la majoria d'instal·lacions i d'activitats on poden divertir-se.

Més de 50 anys vivint moments únics en família

Des de 1969, al Càmping Sènia Caballo de Mar treballem per oferir-vos unes vacances inoblidables. Perquè per Caballo de Mar unes vacances són molt més que uns dies lliures, són instants, són moments, són la recompensa de tot un any traduïts en felicitat i diversió.

Unes vacances amb Sènia Caballo de Mar són unes vacances en les que tant nens com adults viuran moments inoblidables. Disposem tant d'instal·lacions com d'activitats per a tota la família: futbol, ​​caiac, ciclisme, bàsquet, Piscines, tobogans Mini-Club, etc ...

Volem seguir, almenys uns altres 50 anys, compartint les vacances amb vosaltres.

Obert

del 26 Març 2021 al 12 Octubre 2021

Segueix-nos