girona

Calonge

Descobreix les cales i platges de la població de Calonge, entre la qual es troba la Cala Ses Torretes, a la qual té accés el Càmping Sènia Cala Gogo.

Calonge i Sant Antoni consta de dos nuclis urbans: Calonge a l'interior, i Sant Antoni enfront del mar. El centre històric de Calonge és la mostra més evident de la seva història mil·lenària. La població de Calonge, gaudeix d'una situació privilegiada en el centre de la Costa Brava. Situada entre el mar i la muntanya i amb un clima benigne, la converteixen en una zona ideal per a assegurar unes vacances d'èxit.

Trobaràs una àmplia platja enfront de Sant Antoni i diverses cales a la part sud, entre Calonge i Platja d'Aro. Aquí trobaràs el camí de ronda per a travessar una sèrie de meravelloses cales, les autèntiques cales de la Costa Brava. Una d'elles és la popularment coneguda com a Cala Gogo i reconeguda com una de les més boniques de la comarca. Un sender de postal.

A poc més d'1 km. trobaràs Platja d'Aro, un centre turístic amb infinitat de botigues per anar de shopping i restaurants i bars per a una copa o un sopar a la vora del mar. A 5 km, en el poble pesquer de Palamós, trobaràs meravellosos restaurants especialistes en peixos i on podràs degustar la famosa “gamba de Palamós”.

Càmping entre Calonge i Platja d'Aro

El càmping Sènia Cala Gogo es troba entre Calonge i Platja d'Aro, davant de la coneguda Cala Ses Torretes. El càmping està situat en un petit pujol envoltat de llegendàries pinedes i amb accés directe a la platja.