Vine a descobrir la ciutat comtal

Vacances a Barcelona

Qui hi no ha estat o no sentit a parlar de Barcelona? Aquesta incomparablement bella ciutat de Barcelona, amb els seus carrers, barris, platja o, sobretot, la seva gent, t'espera perquè la gaudeixis.

A més organitzem visites a Barcelona des de les recepcions dels càmpings

Barcelona s'ha consolidat com una destinació turística de gran nivell

Tots els càmpings de el Grup Sènia es troben molt a prop de la ciutat de Barcelona. Entre ells destaca la bona connexió que hi ha amb el Càmping Sènia Caballo de Mar, el qual es troba a tan sols 50 quilòmetres i just a costat de l'estació de tren de Calella.

A més organitzem visites a Barcelona des de les recepcions dels càmpings.

Visita Barcelona, ​​una ciutat amb un encant especial.

Barcelona agrada a tots els que la visiten. Ja sigui per la seva història o la seva tradició, Barcelona està viva, té un encant especial, el qual es respira mentre camines pels seus carrers.

El seu excel·lent clima ofereix la possibilitat de visitar-la durant tot l'any. Podràs descobrir la gran varietat de tresors artístics, restes arqueològiques, museus, galeries d'art, esglésies, basíliques i catedrals, visites culturals, carrers comercials, turisme en família i, per descomptat, la incomparable diversitat gastronòmica per tota la ciutat.

Barcelona és una ciutat de contrastos entre el modern i l'antic, entre el bullici dels seus carrers principals i la tranquil·litat dels seus miradors. Barcelona és vida, Barcelona és màgia, Barcelona és especial.

Passeja pels seus carrers més transitats i emblemàtics com la Rambla o el Passeig de Gràcia mentre contemples la tradició de la seva arquitectura i màgia cultural que s'amaguen darrere de cada racó de Barcelona.

Hi ha tantes coses a visitar que no n'hi ha prou amb uns dies. No et pots perdre l'espectacular basílica de la Sagrada Família, en construcció des de fa més, de 100 anys i possible fi d'obres en 2028-2030. O gaudir de l'art modernista de Gaudí a les cèntrics carrers de Barcelona, ​​com la casa Batlló, la casa Milà, el parc Güell. Un passeig pel barri gòtic, una visita a el Museu Picasso o a el mercat de la Boqueria. Qui visita Barcelona un cop, torna a per més.