CA

Uneix-te a Sènia i forma part de l'empresa familiar de Càmpings més gran d'Espanya.

Lloguer y gestió de càmpings 360⁰

En un entorn on el càmping evoluciona contínuament, a Sènia ens esforcem per mantenir-nos a l'avantguarda de totes les facetes i les especialitats d'aquest sector en constant transformació. Treballem incansablement per adaptar-nos i liderar les tendències emergents, assegurant així que la nostra oferta de lloguer i gestió de càmpings reflecteixi l'últim en innovació i qualitat.

L’any 1970, al pintoresc poble costaner de Pineda de Mar, va néixer Sènia de la mà de la família catalana Marquès Morrell. Aquesta experiència arrelada ens ha permès comprendre de manera integral cada faceta d'aquest món del càmping fascinant. A mesura que enfrontàvem desafiaments, ens vam adonar de la dificultat d'abordar-los des d'una única perspectiva. Amb tot això, va néixer la idea del Grup Sènia, una xarxa de càmpings amb la capacitat d'afrontar qualsevol desafiament que es presenti, gràcies al treball col·laboració de persones dedicades a persones. Aquest enfocament permet generalitzar conceptes entre els diversos establiments del Grup sense perdre l'essència única de cadascun. El més destacat és que ho aconseguim sense dependre de grans plataformes amb valors purament econòmics.

Maximitza els valors del teu càmping: Forma part de la família Sènia

PMS Integral: Implementem un sistema de reserves global que abasta la gestió completa, planificació, correu electrònic, check-in, integració amb OTAS i TO, estadístiques, i un motor de reserves eficient. Aquest enfocament integral optimitza totes les operacions relacionades amb les reserves, assegurant una gestió eficaç i sense fissures.

Talent: Enfrontar-se a l'estacionalitat és un desafiament, i per contrarestar la dificultat de trobar personal cada temporada, comptem amb un departament de Recursos Humans intern a Sènia. Això garanteix la disponibilitat de talent qualificat de manera constant.

Revenue Management: Implementem una gestió optimitzada de preus basada en la previsió de la demanda, l'anàlisi de la competència, la disponibilitat i les condicions del sector. Això assegura una estratègia de preus dinàmica i eficient. 

Màrqueting Digital: El nostre departament de màrqueting està format per professionals especialitzats en SEO, SEM, Social Media, entre altres disciplines. A més, establim un Pla de Màrqueting a mitjà i llarg termini per potenciar els valors únics de cada càmping.

Web: Desenvolupem sistemes web enfocats a millorar el posicionament en línia i optimitzar la usabilitat. Això no només augmenta la visibilitat en línia, sinó que també millora l’experiència de l’usuari durant el procés de reserva.

Atenció al Client: Oferim un servei propi de gestió al client en més de 7 idiomes, garantint una atenció personalitzada i eficient pels nostres visitants internacionals.

Nous Mercats: Disposem d’equips especialitzats que ens permeten arribar a mercats de difícil accés. Les seves habilitats i perspectives diverses són clau per expandir la nostra presència a noves destinacions.

Assessorament: Donada la constant transformació al món del càmping, el nostre equip de professionals del sector es dedica a anticipar noves tendències i assegurar la diferenciació dels nostres càmpings. Aquest continu assessorament ens manté a l'avantguarda de la indústria.

Descobreix Oportunitats de Col·laboració

  1. Lloguer a Llarg Termini (més de 25 anys): Sènia assumeix la inversió en aquesta modalitat de col·laboració, permetent una associació a llarg termini on el càmping continua sent part integral de la xarxa Sènia.
  2. Compra Sota aquest model, la propietat del càmping es transfereix directament a Sènia, donant una solució efectiva i transparent.
  3. Gestió Integrada (a partir de 10 anys): En aquest model, la propietat fa la inversió mentre Sènia s'encarrega de la gestió integral.             La compensació s'estructura sobre la base d'un percentatge de les vendes, juntament amb incentius vinculats als beneficis, assegurant una relació equitativa i motivadora. Aquest enfocament promou la sinergia entre les dues parts per a l’èxit a llarg termini.

  

Més beneficis de ser Sènia

Control contable

Control contable

Revenue management

Revenue management

Formación de personal

Formación de personal

Marketing, diseño y redes sociales

Marketing, diseño y redes sociales

Central de reservas

Central de reservas

Gestión restauración

Gestión restauración

Tots els càmpings gestionats pel Grup Sènia

Actualment, tots els càmpings que formen part del Grup Sènia són propietat exclusiva del grup. Tot i això, un dels nostres objectius a futur és diversificar els nostres models de col·laboració. En els darrers anys, hem treballat àrduament per establir una estructura sòlida i eficient que ens permeti abordar i gestionar amb èxit diferents formes de col·laboració.

Actualment, el Grup Sènia està compost pels següents càmpings:

Estem compromesos per continuar evolucionant i explorar nous models de col·laboració que ens permetin expandir la nostra xarxa de càmpings i oferir experiències excepcionals als nostres clients.

Le camping