CA

Descobreix

Sant Pere Pescador

Sant Pere Pescador és un destí molt popular per als amants de la naturalesa i els esports. Especialment els esports aquàtics. És el destí ideal per als amants de la vela, windsurf i kite-surf però també del paddle surf, caiac i busseig.

La platja de Sant Pere Pescador és coneguda per la seva amplitud (6 km) i forma part de la badia de Roses. Sant Pere et portarà de retorn al paradís per ser salvatge i verge. Podràs caminar amb els petits de la família a través de les onades ja que la inclinació dins de l'aigua és molt lleu i es pot caminar uns 100 metres mar endins sense perdre peu. Durant les nits d'estiu, la platja també està oberta en forma de petits bars on es pot degustar un còctel mentre es gaudeix d'un concert de música en viu, o simplement mirant la lluna o escoltant les onades del mar. 

Per a més informació sobre Sant Pere Pescador i els càmpings a Sant Pere Pescador fes clic aquí

Busques un càmping a Sant Pere Pescador?

Sant Pere Pescador és un destí ideal per a venir tant en família com per a apassionats de l’esport.

A les ribes del Riu Fluvià, al seu pas per Sant Pere Pescador, es troba el Càmping Sènia Riu. A només 2 minuts del centre del poble i a 20 minuts a peu i 5 minuts en cotxe  de la platja. L'aparcament a les platges de Sant Pere Pescador és gratuït i molt extens.