Sant Pere Pescador

Descobreix els seus paisatges naturals i la bellesa del riu que travessa el poble. A més a tan sols uns minuts de el poble hi ha la platja de Sante Pere, una extensa platja perfecta per a famílies

Busques un càmping a Sant Pere Pescador?

Sant Pere Pescador és un destí ideal per a venir tant en família com per a apassionats de l’esport.

A les ribes del Riu Fluvià, al seu pas per Sant Pere Pescador, es troba el Càmping Sènia Riu. A tan sols 2 minuts del centre del poble i a 20 minuts a peu i 5 minuts en cotxe  de la platja. L'aparcament a les platges de Sant Pere Pescador és gratuït i molt extens.

Com és Sant Pere Pescador?

Sant Pere Pescador és un destí molt popular per als amants del càmping, de la natura i dels esports. Especialment els esports aquàtics. És el destí ideal per als amants de la vela, windsurf i kite-surf. Cada dia més, però, van guanyant addictes la pràctica del paddle surf, caiacs i busseig.

La platja de Sant Pere Pescador és popular per la seva amplitud (6 km) i forma part de la badia de roses. Sant Pere et portarà de retorn al paradís per ser tan salvatge. Podràs caminar amb els nens a través de les ones ja que la inclinació dins de l'aigua és molt lleu i es pot caminar uns 100 metres mar endins sense perdre peu.

Aquí trobaràs restaurants tradicionals, música en viu, mercats d'artesanies i fruites, tot això en un ambient familiar i relaxat i on, a les nits d'estiu, la platja també està viva. Trobaràs petits xiringuitos on podràs degustar un còctel mentre gaudeixes d'un concert de música en viu a la sorra o si ho prefereixes, et podràs quedar a contemplar la lluna reflectida al mar.