CA

Prefereixes triar el teu allotjament o parcel·la?

MyHouse i MySpace

Sabem com és d'important triar la parcel·la correcta. Al cap i a la fi, hi passaràs molts dies que vols que siguin perfectes. El servei MySpace et dóna l'oportunitat de triar la parcel·la que millor s'adapti a la teva família i el servei MyHouse és per els allotjaments. Aquest servei és perfecte si vols assegurar-te tenir bones vistes a la mar, molta ombra, si vols estar a prop dels banys i / o piscines o si tens qualsevol preferència particular. També t'interessa si véns amb amics i vols estar a prop seu. Pots consultar el mapa del càmping per trobar la ubicació perfecta o bé trucar-nos i t'informarem de les característiques de cada zona i t'ajudarem a trobar la millor parcel·la per a les teves vacances.

Condicions del contracte MyHouse per allotjaments

  • És personal i intransferible i es considera ferma un cop rebut el primer pagament. No es permetrà cap canvi en les dates ni d'acompanyants, excepte expressa i prèvia autorització de càmping.
  • L'allotjament estarà a disposició de client a les 16:00 del dia previst d'entrada i podrà ocupar fins les 11:00 del dia previst de sortida. En cas que el client arribi després de la data prevista o alliberi l'allotjament abans del dia de sortida pactat, l'import de la estada prevista no serà modificat.
  • L'estada mínima serà de 7 nits a temporada alta i de 2 nits en temporada baixa. Al  fer la seva reserva, indiqueu el nombre de persones i també seleccioneu MyHouse. Indiqueu a comentaris estada quin número d'allotjament desitjeu i espereu la resposta de càmping.
  • Per confirmar cal efectuar el pagament del 30% per transferència bancària o mitjançant targeta de crèdit després de rebre instruccions. La resta de l'import de la estada prevista haurà de ser enivat per transferència bancària com a màxim 15 dies abans de l'arribada. No fer aquest segon pagament implica que el client anul·la aquest contracte i per tant perd el dret a ocupar el només allotjament sol·licitat.
  • Anul·lacions: Veure condicions d'anul·lació aquí.
  • El client que no efectuï la seva entrada abans de les 12:00 del dia següent a la seva arribada reservada perd el dret a ocupar l'allotjament i el càmping podrà llogar-lo a tercers, llevat que el client hagi advertit a Recepció del retard. en aquest cas el contracte es mantindrà vigent.
  • El càmping garanteix que el client podrà ocupar l'allotjament assignat durant l'estada prevista al contracte, excepte per motiu de força major insolventable. En aquest cas es retornaria la totalitat de l'import pagat com a cost administratiu en concepte MyHouse.
  • Sabem l'important que és triar la parcel·la correcta doncs aquí passaràs molts dies que vols que siguin perfectes. Amb el servei MySpace tens l'oportunitat de triar el lloc que millor s'adapti a la teva família. Aquest servei és perfecte si vols assegurar-te tenir molta ombra, si vols estar a prop dels banys i / o piscines o si tens qualsevol preferència particular. També t'interessa si véns amb amics i vols estar a prop seu. Pots consultar el mapa del càmping per trobar la ubicació perfecta o bé pots trucar-nos i t'informarem de les característiques de cada zona i t'ajudarem a trobar-la millor parcel·la per a les vacances.

Condicions del contracte MySpace per parcel·les

o És personal i intransferible i es considera ferm un cop rebut el primer pagament.

o No es permetrà cap canvi ni en les dates ni d'acompanyants, excepte expressa i prèvia autorització del càmping.

o La parcel·la estarà a disposició de client a les 12:00 del dia previst d'entrada i fins les 12:00 del dia previst de sortida. En cas que el client arribi després de la data prevista o alliberi l'allotjament abans del dia de sortida pactat, l'import de la estada prevista no serà modificat.

o L'estada mínima serà de 7 nits en temporada alta i de 2 nits en temporada baixa. En el moment de fer la reserva, indiqueu el nombre de persones i també seleccioneu MyHouse. Podeu escriure a  comentaris quin nombre d'allotjament voleu i espereu la resposta de càmping.

o Per confirmar cal efectuar el pagament del 30% per transferència bancària o mitjançant targeta de crèdit després de rebre instruccions. La resta de l'import de l'estada prevista haurà de ser remès per transferència bancària o targeta de crèdit com a màxim 15 dies abans de l'arribada. No remetre aquest segon pagament implica que el client anul·la aquest contracte i per tant perd el dret a ocupar la parcel·la sol·licitada.

o Anul·lacions: Veure condicions d'anul·lació aquí.

o El client que no efectuï la seva entrada abans de les 12:00 del dia següent a la seva arribada reservada perd el dret a ocupar la parcel·la i el càmping podrà llogar-la a tercers, llevat que el client hagi advertit a Recepció del retard, en aquest cas el contracte es mantindrà vigent.

El càmping garanteix que el client podrà ocupar l'allotjament assignat durant l'estada prevista al contracte, excepte per motiu de força major. En aquest cas es retornarà la totalitat de l'import pagat com a cost administratiu en concepte de MySpace.