CA

Grup Càmpings Sènia

Esperit Innovador

¡Volem sorprendre't cada any!

Treballem perquè cada temporada sigui diferent, millor, perfecta. En definitiva, que sigui inoblidable.

Any rere any vam pensar en com millorar les nostres instal·lacions i serveis, en com fer que quan vinguis somriguis. Somriguis i et diverteixis com un nen. Més tobogans, més piscines, més animació, més restaurants, més i millors allotjaments, més il·lusió!

Els pilars de Sènia es basen en la qualitat i la innovació tant dels nostres serveis com de les nostres instal·lacions. Sabem que després d'un llarg any, esperes molt de les teves vacances, per això cada any ens comprometem a millorar a sorprendre't:

  • Adéu cues! Incorporem el sistema de Check-in online. D'aquesta manera, a la teva arribada només recolliràs les claus de l'allotjament i ja ho tindràs tot a punt perquè comencin oficialment les vacances. En el cas de parcel·les, només caldrà que notifiquis que has arribat.
  • Allotjaments amb fibra i Smart TV! Alguns dels nostres Bungalows tenen el seu Smart TV connectada a internet per fibra òptica perquè puguis, amb el teu subscripció a la teva plataforma digital (Netflix, HBO, Movistar, Amazon prime, DAZN). veure les teves sèries favorites també durant les teves vacances.
  • Volem estar més a prop teu! Sistemes de comunicació actuals com Whatsapp i Xat
  • Luxosos bungalous de més de 60m²! Per als que prefereixin tenir molt espai en el seu allotjament tenim els Bungalows. Aire,  Vista, Vista Plus i Ona.
  • Una infinitat de diversió! Sènia vol dir diversió i vitalitat. Per això en la majoria de càmpings disposem d'impressionants instal·lacions aquàtiques.
  • ¡Pantalles gegants! En tots els nostres els escenaris dels càmpings Sènia disposem de pantalles gegants per aprendre a fer balls i coreografies, shows o simplement esports veure com mai abans les retransmissions esportives.
  • Comandes a domicili: Et portem el dinar de restaurant al teu allotjament o parcel·la.
  • Allotjaments amb terrassa al terrat. Tenim luxosos Bungalows Ona Top amb una pràctica i exclusiva terrassa / solàrium al terrat, amb gandules per prendre el sol i una dutxa per refrescar-se.
  • ¡Allotjaments amb jacuzzi! Per als que busqui relaxació i tranquil·litat durant les seves vacances tenim els nostres Mobil Home Terra amb banyera-jacuzzi al seu interior.

Tu somies amb les vacances. Nosaltres somiem amb el teu somriure