CA

Urban, Natur, Resort

Les nostres gammes

En Grup Sènia disposem de diferents tipus de càmpings perquè així, segur trobis el lloc perfecte per passar les teves vacances. Podem classificar en tres tipus diferents:

Gamma Urban:

Es tracta de càmpings que estan situats en un entorn urbà ia més disposen d'una bona connexió i comunicació amb les principals ciutats. Aquesta gamma de càmping és interessant per a aquells que busquen un lloc on poder sortir a peu i conèixer el poble i gaudir de les ofertes oci i restauració. En aquesta gamma podem trobar campings com:

Sènia Caballo de Mar (Pineda de Mar): El Càmping Caballo de Mar està situat al poble de Pineda de Mar, just a la platja de Pineda. Un lloc privilegiat per la gran riquesa natural d'aquesta regió i per la seva gran connexió amb les dues principals ciutats, Barcelona i Girona. A més el càmping disposa d'unes impressionants instal·lacions: Tobogans, piscines, Pàdel, parc infantil, etc ...
Sènia Tucan (Lloret de Mar): Al càmping es respira un ambient familiar i és que aquí, els petits de la casa prenen el protagonisme. El divertir-se a les nostres piscines amb raigs d'aigua, tobogans gegants i amb la nostra tan variada animació. Per cert, si ets família nombrosa tens un 10% de descompte en Sènia Tucan.

gama_urban.jpg

 Gamma Natur:

Una gamma dissenyada per als apassionats per la natura. Són càmpings situats en paratges naturals únics. Perfectes per realitzar esports i activitats a la natura com senderisme, rutes en bicicleta, etc ...
Sènia Rupit (Rupit, Osona): Un lloc ideal per evadir-se de la ciutat, deixar l'estrès a un costat i gaudir unes vacances envoltats de natura. A més el càmping et proporcionarà una combinació inigualable de pau, serenitat i aventures plenes d'adrenalina.
Sènia Cala Canyelles (Lloret de Mar-Tossa de Mar): Càmping Sènia Cala Canyelles és un càmping diferent, un càmping ple de colors. Està situat al turó d'una petita muntanya envoltada de verds i blaus. D'una banda, el verd de la natura, llegendaris pinedes i alzines són la principal vegetació que envolta el càmping i d'altra banda, el blau de la mar Mediterrània.
Sènia Riu (Sant Pere Pescador): El Càmping Sènia Riu està en bonica població de Sant Pere Pescador. A tan sols 1 minut de centre, és l'únic càmping tan a prop de el poble. A més està situat just a la banda de el Riu Fluvià, fins i tot el riu arribar entrar dins el càmping, formant el nostre propi embarcador.
Camping_senia_rupit-Rutas_de_senderismos_en_la_montaña_10.jpg

Gamma Resort:

En aquesta gamma es troben els càmpings més divertits, càmpings que s'estanquen per les seves impressionants instal·lacions com piscines amb tobogans gegants, gran horari d'animació i activitats, espectacles en directe, etc ...
Sènia Cala Gogo (Platja de Aro Calonge): El càmping està a la Costa Brava, un lloc de turisme familiar per excel·lència. A més, Cala Gogo està dissenyat per a unes increïbles vacances en família. Les seves instal·lacions són perfectes tant per a nens com per a adults, I és cert que a Cala Gogo, els petits de la prenen el protagonisme: piscines, tobogans, animació, activitats, parcs infantils, balls, etc.


Camping_Cala_Gogo-Camping_con_toboganes_para_niños.JPG