CA

Les teves vacances a

CÀMPING SÈNIA CALA GOGO

El Càmping Sènia Cala Gogo està situat entre les poblacions de Platja d'Aro i Calonge. És al turó d'una petita muntanya, envoltat d'alzines i altes pinedes. Als peus del càmping hi ha la platja de Ses Torretes, amb accés directe dels del càmping.

Sènia Cala Gogo és un dels més prestigiosos càmpings de Catalunya, no només per la riquesa natural del seu entorn, sinó també per les seves instal·lacions modernes i de gran qualitat. El càmping té nombrosos tipus d'allotjaments i parcel·les, distribuïts en 3 zones:

  • Zona de les piscines: Al centre de càmping comptem amb 5 piscines i els tobogans. A més, a la mateixa zona es troba el Mini Club i el punt de trobada de la majoria de les activitats d'animació. En aquesta zona també hi ha el restaurant de la piscina i el supermercat. Per estar a prop d'aquests serveis, consulta els allotjaments CROMA, CROMA GOLD, CROMA PLUS, HELIA, HELIA PLUS i FOREST i els bungalous BORA, BORA SMART i NATURE. Pel que fa a parcel·les, al plànol del càmping podràs veure quins números són més a prop.
  • Zona alta: Molt més tranquil·la i relaxada, aquesta zona ofereix impressionants vistes al mar des de les terrasses de tots els allotjaments. Aquí trobaràs al Bar Restaurant Chill Out, amb una relaxant piscina amb bombolles. A prop d'aquí es troben els luxosos bungalous VISTA, VISTA PLUS i VISTA SMART. També són a prop dels Glamping SAFARI PLUS
  • Zona de la platja: Un lloc ideal per als amants de sol i de la mar Mediterrània. Aquí trobaràs el Bar Restaurant a peu de platja i els allotjaments 5 Senis ONA o ONA TOP i opcions més econòmiques com els HELIA BEACH o MARINA BEACH.

Sènia Cala Gogo és un càmping molt extens i és per aquest motiu que comptem amb el nostre propi transport intern, la "GuaGua" un trenet groc que recorre el carrer principal del càmping des de la piscina fins a la platja.

Els petits de la casa són els protagonistes

El Càmping està al centre de la Costa Brava, un lloc de turisme familiar per excel·lència. A més, Cala Gogo està dissenyat per a unes increïbles vacances en família. Les seves instal·lacions són perfectes tant per a nens com per a adults, I és cert que a Cala Gogo, els petits de la casa prenen el protagonisme: Piscines, tobogans, animació, activitats, parcs infantils, balls, etc.

Tot a punt per a divertir-se!

A més, per a adolescents i adults també tenim una gran varietat d'activitats esportives organitzades pel nostre equip d'animació.

Obert

del 27 abril 2024 al 15 Setembre 2024

Segueix-nos