Tornar

ACTIVA'T!

Senderisme

Clarament Rupit és el lloc emblema per fer algunes de les més boniques rutes de senderisme de tot Catalunya. És un lloc màgic i molt especial per als que som amants de la muntanya. Com tú.

La majoria de les rutes són circulars i comencen des del poble, que és a 5 minuts de càmping. Camina per les diferents rutes que envolten a poble de Rupit, descobreix paratges plens de vegetació i respira l'aire pur de la natura.

Rutes de senderisme en família

Rupit - Salt de Sallent: És el recorregut més conegut i clàssic de la zona de Rupit. És perfecte per fer fins i tot amb nens perquè és una ruta curta, al voltant d'uns 5 quilòmetres. La ruta comença al poble, després de passar pel pont penjant de Rupit et dirigeixes cap al centre de la vila i segueixes fins al final. Durant el camí trobaràs diverses opcions de ruta, però no et preocupis perquè la majoria arriben a al mateix lloc. Un cop t'endinses al bosc vas vorejant les ribes del riu fins a la primera cascada, que està just a sota de la font. Uns 2 minuts més endavant et trobaràs una altra cascada que veuràs des de baix i on fins i tot et pots refrescar. Llavors a tan sols 4 minuts més trobaràs el Salt de Sallent, una imponent i espectacular cascada

Rupit - Ermita de Santa Magdalena: Aquesta ruta és una de les més curtes, de manera que si véns amb nens molt petits és perfecta. A l'igual que la ruta anterior, comença al poble, a el passar les empedrats carrers de centre, cap a la dreta trobaràs un camí que et portarà fins a l'Ermita de Rupit. Des de l'Ermita podràs gaudir d'unes encantadores vistes de el Poble

Rupit. Càmping Sènia Rupit.  Si et trobes al Càmping, podràs accedir a el poble a través d'un encantador camí que creua a bosc. El camí és molt curt, però és cert que si els nens són molt petits cal anar amb compte ja que hi ha moltes escales. Pel camí trobaràs un impressionant mirador des del qual realitzar unes impressionants fotos de la vila de Rupit.

Rutes més llargues

A Osona i més concretament a la zona de Rupit ha multitud de rutes de senderisme en què gaudir com enlloc de la natura. Les més conegudes per la bellesa dels seus paisatges són:

Mirador de Sallent (3.9 km).

Rocallarga via GR2 i camí de Tavertet (11.3 km) És un sender circular i està molt a prop de Rupit. En el podreu obserbar les diferents formes de flora i fauna de l'indret. És qualificat com una ruta de nivell moderat

Rupit - Alt de Roca Roja (17.5 km). És una ruta de nivell mitjà-moderat i accessible tant a peu com amb bicicleta de muntanya.

Mirador de Sallent pel camí de Vilanova de Sau (6.4 km). És una variant més a la Ruta que de l'Mirador de Sallent. Aquesta és una mica més llarga i recorre una part de carretera

Rupit a Taradell (40km). És una de les rutes més dures de la zona i recorre més de 40 quilòmetres. Això sí que podràs gaudir d'impressionants paisatges.

Mirador de Vilanova de Sau: Si pots caminar una miqueta, a una mica més de 30 minuts, trobareu el Mirador de Sau on podràs admirar una impressionant vista sobre el pantà de Sau. Espectacular !! .. Mira la ruta aquí.

Un cop al càmping podrem ajudar-te a escollir i llagar a la ruta perfecta per a tu. També al poble podràs aconseguir més informació a l'oficina de turisme.

Senderisme per Rupit i la comarca d'Osona
Senderisme per Rupit i la comarca d'Osona
Senderisme per Rupit i la comarca d'Osona
Senderisme per Rupit i la comarca d'Osona
Senderisme per Rupit i la comarca d'Osona
Senderisme per Rupit i la comarca d'Osona
Espectaculars paisatges pels voltants
Senderisme per Rupit i la comarca d'Osona
Senderisme per Rupit i la comarca d'Osona
Impressionants vistes des de Rupit