CA

ACTIVA'T!

Activitats

Sigui per a una escapada de cap de setmana o per a totes unes vacances a Sènia Rupit podràs gaudir de multitud d'activitats a la natura. Activitats que faran de la teva estada amb nosaltres una autèntica aventura. I és que Sénia Rupit és un càmping amb activitats a la natura a causa de l'encantador entorn natural que ens envolta que et convida a sortir per descobrir aquests meravellosos paratges.

Al Càmping Sènia Rupit pots realitzar activitats i esports a la natura durant tot l'any:

A la primavera el color verd de la vegetació, pren el protagonisme. A més el desglaç fa sorgir nous rierols que inunden amb força els rius produint paisatges impressionants i enormes cascades. A més les flors floreixen i es pot veure com pinten els paisatges que envolten a poble.

Clarament, el blau és el color de l'estiu, el blau de les aigües dels rius i rierols que banyen la regió. Una època ideal per descobrir les diferents i encantadores rutes que s'amaguen entre llegendaris pinedes i gaudir de refrescants banys en els rius i rierols que emanen d'aquestes riques terres.

I a la tardor, els grocs pinten el paisatge i les primeres aigües omplen els rius i llacs produint impressionants baixants i cascades. Una època perfecta per realitzar les rutes, sobretot per als amants dels bolets.

Camping Senia Rupit-camping on fer senderisme-Osona

Senderisme

Veure detalls
Camping Senia Rupit-Rutes bicicleta de muntanya a Rupit

Bicicletes BTT

Veure detalls
Camping Senia Rupit-Rutes a la muntanya amb aigua

Rutes d' aigua

Veure detalls