Coneix els millors

Càmpings a Sant Pere Pescador

Sant Pere Pescador és un encantador poble de l’Empordà. En ell es troben alguns dels millors càmpings de tota la Costa Brava. I ara estàs en el lloc perfecte per a conèixer els millors càmpings de Sant Pere Pescador.

El poble de Sant Pere Pescador es troba embolicat pel Parc Natural d’Aigüamolls de l´Empordà i al costat d'una de les platges més emblemàtiques de Catalunya, “la Platja de Sant Pere”. Els càmpings a Sant Pere són perfectes per a gaudir d'unes increïbles vacances familiars ja que la majoria d'aquestes estan dissenyades per a viatjar amb nens. Encara que també és cert, que també és un reclam per a joves esportistes. Perquè un dels motius del reconeixement d'aquest lloc és per la pràctica de Kitesurf i Windsurf. Això és degut al famós vent de tramuntana.

 “Platja i Muntanya”

Com hem comentat anteriorment els càmpings a Sant Pere Pescador ho tenen tot. A més d'estar situats en plena naturalesa, en ple Parc Natural, també estan a un pas de la platja. La majoria dels càmpings estan situats al costat de la platja. Tan sols hi ha un al poble, el Càmping Sènia Riu.

El que té de bo un càmping al poble de Sant Pere Pescador és que en tan sols 2 minuts a peu podràs estar al centre, on podràs gaudir d'una àmplia oferta de restauració i oci. A més la platja està a tan sols 5 minuts amb cotxe, encara que també es pot anar caminant (20 min) a través d'un camí que voreja el Ria Fluvià fins a arribar a la platja. Cal destacar, la bellesa natural que amaga aquest camí fins a la platja. Perquè està replet de flora i fauna natural de la zona. Aquí podràs obtenir més informació sobre els secrets que amaguen les ribes del Fluvia.

Càmping a la platja de Sant Pere

Un dels motius pels quals els càmpings a Sant Pere són dels més demandats de la Costa Brava és per l'entorn que els envolta. Entre els seus més emblemàtics atractius està la Platja de Sant Pere Pescador, una extensa i plana platja de més de 6 quilòmetres de sorra. De fet, la platja està dividida en diverses zones, segons l’ús d'aquesta: D'una banda, una part de la platja de Sant Pere és per a la pràctica d'esports com kitesurf i windsurf. D'altra banda, una altra part de la platja és utilitzada per aquelles famílies que vulguin gaudir d'un dia de platja amb els nens de la casa.

Un dels motius pels quals moltes famílies acampadores o amants de les vacances es decideixen per un càmping a Sant Pere és perquè molts estàn a uns metres de la platja, la qual és perfecta per a anar amb nens petits perquè a penes té profunditat en els primers metres d'aigües.

La platja comença en la desembocadura del Riu Fluvià i està composta per la Platja del Riuet, Cortal de la Devesa, Cortal de la Vila, Calç Cristià, Ca Sopa, Ca Nera, Ca Martinet i La Gola.

Càmping a la Naturalesa

No podem parlar dels Càmpings de Sant Pere Pescador i no esmentar el Riu Fluvià i l'entorn natural que l'envolta. I és que a més d'estar a un pas de la platja, aquest encantador poble es troba en ple Parc Natural dels Aiguamolls. Un espai natural de més de  4700 hectàrees repletes d'aiguamolls. El Parc Natural és considerat de les zones humides més importants de Catalunya i sens dubte és un dels llocs que no et pots perdre si reserves una parcel·la de càmping o bungalow a Sant Pere Pescador.

A tan sols uns minuts del poble podràs accedir a les principals rutes de senderisme del Parc. Si necessites més informació sobre les principals rutes que fer a Sant Pere Pescador les pots consultar aquí mateix.

Per tot això, quan reserves un hotel o un càmping a Sant Pere Pescador estàs reservant unes vacances en plena naturalesa, unes vacances perfectes per als amants de l'aire lliure i dels esports.

Sant Pere Pescador com a destí esportiu

Com hem comentat anteriorment, la platja de Sant Pere Pescador és un dels més emblemàtics llocs de Catalunya per a la pràctica de Windsurf i Kitesurf. Això és degut al vent de Tramuntana dels Pirineus que al costat de la constant brisa marina del Mar Mediterràni fan d'aquest racó de la Costa Brava un lloc perfecte per a la pràctica d'aquests esports.

Si el que busques és un Càmping a Sant Pere Pescador per a la pràctica d'alguns d'aquests esports a la platja, has de tenir en compte que la majoria dels Càmpings són a la platja pels quals no estaràs molt lluny per a poder fer el teu esport favorit. No obstant això,reservar un càmping que estigui més prop del poble també pot ser una bona opció ja que a la platja hi ha prou espai per a aparcar i pots portar tot l'equip amb cotxe.

Cada any, durant el mes de juny s'organitza un dels esdeveniments esportius més importants de Catalunya, el “Campionat del Món de Windsurf”.

A més, aquest lloc no és només per a professionals, si estàs interessat per a aprendre o simplement vols gaudir d'apassionant esport durant les teves vacances pots visitar a algunes de les escoles de Kitesurf i Windsurf de Sant Pere Pescador.

Vacances a Sant Pere Pere Pescador

Càmpings per a famílies a Sant Pere

En els Càmpings de Sant Pere Pescador també hi ha lloc per a les famílies. De fet, cada vegada són més aquelles famílies que busquen aquest encantador lloc de la Costa Brava per a gaudir de les seves vacances.

Un dels motius pels quals les famílies trien els càmpings de Sant Pere és per la seva platja. La qual és plana i a penes cobreix. Per això, els nens de la casa poden jugar tranquil·lament.

A més, cada vegada més els càmping de Sant Pere Pescador consten d'impressionants instal·lacions dissenyades per a famílies: Tobogans, animació, miniclub, amplis programes d'animació i activitats, etc…

Sens dubte, Sant Pere Pescador és el poble perfecte per a unes vacances en família i molt més si has pensat en allotjar-te en un càmping de la zona.

Càmping per a parelles a Sant Pere Pescador

Igual que Sant Pere Pescador pot ser el lloc perfecte per a viatjar en família també ho pot ser per a venir amb la teva parella.

A Sant Pere Pescador es respira un aire diferent, un aire que m'atreviria a dir que és màgic. Aquesta combinació de mar i muntanya fa d'aquest lloc diferent a la resta. Per això, estic segur que si busques realment sorprendre a la teva parella, Sant Pere Pescador és el teu lloc de vacances.

A més, hi ha alguns càmpings a Sant Pere que compten amb romàntics allotjaments. Per exemple en el Càmping Sènia Riu tenen el Bungalow Terra. Un allotjament per a dues persones amb jacuzzi i amb el sostre de vidre per a poder veure les estrelles a les nits.