Qualitat Q Sènia

A Grupo Sènia sabem  com d’importants són per a tu i la teva família les vacances. Després de tot un any de rutina de col·legi i treball les vacances ens serveixen per desconnectar i carregar les piles.
A mesura que passen els anys es fa més difícil triar les vacances de la teva família i són molts els interrogants.
Per això, a Grup Sènia portem més de 50 anys treballant en unes vacances de qualitat, amb serveis que facin que els teus dies amb nosaltres siguin inoblidables.

Tots els càmpings del Grup Sènia es regeixen pels estàndards estipulats en el nostre propi sistema de qualitat. Un sistema integrat en la nostra filosofia i en la nostra manera d'entendre les vacances. Aquest sistema basa els seus fonaments en 3 pilars principals:

  • Resposta immediata: Volem saber com estàs, com estan essent les vacances i si es pot millorar alguna cosa. És a dir, no només ens preocupem per que vinguis a Grups Sènia, ens preocupem perquè els teus dies amb nosaltres siguin perfectes, doncs per a nosaltres, les vacances són un sinònim d'il·lusió i felicitat. Per aconseguir-ho, ens agrada estar en contacte amb els clients i mitjançant un sistema de comunicació continu amb les recepcions dels campings.El client ens pot comunicar qualsevol dubte. El principal objectiu d'aquest punt del sistema de qualitat és atendre la necessitat en el menor temps possible. Doncs són les teves vacances, no s’ha de perdre ni un segon!
  • Controls de qualitat en els nostres serveis: 'Els detalls són el més importants! Tots els nostres serveis són sotmesos periòdicament a controls que vetllen per uns estàndards de qualitat que estiguin a l'nivell d'unes grans vacances
  •  Equip humà: Estem orgullosos del nostre equip! Sens dubte el punt més important ... A Sénia treballem perquè els nostres empleats siguin els representants de la nostra idea de qualitat, de la nostra idea d'entendre les vacances. Per això, el nostre departament de RRHH ofereix una contínua formació a tots els que formem part d'aquesta gran família.