Sorprèn a la teva parella

Bungalows per a parelles

Última actualizació: 30 Novembre -0001

Bungalow de luxe per a parelles

Cada vegada és més difícil sorprendre a la teva parella i per això et volem ajudar amb una selecció dels millors llocs on gaudir d'unes romàntiques vacances en parella.


5. Bungalow Terra Suite

En cinquena posició, tenim el nou i luxós Bungalow Terra Suite, situat al Càmping Sènia Rupit en un entorn natural únic. Com el seu propi nom ens indica, es tracta d'una Suites amb una habitació amb llit de matrimoni i cuina i amb un ampli bany amb dutxa amb efecte pluja. Destaca pel seu interior brodat en fusta.

A més des del mateix llit es pot contempari l'exterior a través d'un gran finestral, gaudint així de la natura des del teu propi bungalow.

camping_senia_rupit-bungalow_terra_suite-habitacion_doble-bugalow_para_parejas_4.jpg


4. Bungalow Vista Smart (Per a 1 o 2 parelles)

Aquest allotjament només està al Càmping Sènia Cala Gogo i creiem que és digne d'esmentar d'entre els millors bungalous de luxe per a parelles per dos motius: d'una banda pels seus luxosos interiors de color blanc i per l'altre les romàntiques vistes que es contemplen des la seva àmplia terrassa. Aquests allotjaments estan "penjats en un turó". A més tenen dues habitacions pel que són perfectes si també volen venir amics o un o dos nens petits.

Per als amants de les sèries i el cinema al Bungalow Vista Smart té instal·lada una smart TV que funciona connectada  a través de fibra òptica.

Perfecte per a un amor en les altures!

bungalow_de_lujo_para_parejas.jpg

 
3. Mobil Home Suites (Per a 2 parelles)

Aquest luxós Mobil Home està dissenyat per a aquelles parelles que desitgen passar les seves vacances amb altres parelles però que alhora busquin tenir privacitat. És com tenir dues suites d' hotel però en un sol mòdul. És a dir, consta de dues habitacions separades per la cuina i el bany i cada habitació disposa d'un bany amb dutxa XXL i amb efecte pluja. A més cada habitació té televisió pròpia.

7_Cala_Gogo_Suites_baño_Mobil_home_para_parejas.jpg

2. Bungalow Terra (Rupit)

En segon lloc destaquem el Bungalow Terra del Càmping Sènia Rupit (Rupit, Muntanya de Barcelona) i és que en aquest allotjament ha una combinació de luxe i natura que el fa molt especial. Els allotjaments es troben a la bonica població medieval i de muntanya de Rupit a la comarca d'Osona. Estan envoltats d'un entorn natural inigualable.

Pel que fa a al Bungalow, disposa d'un jacuzzi amb hidromassatge amb raigs d'aigua i  situat a l'habitació just a la banda del llit de matrimoni. També té una dutxa amb efecte pluja.

Si a la teva parella li va l'aventura i la natura, aquest allotjament us enamorarà.

5-Camping_Rupit_Bungalow_terra_jacuzzi_Bungalow_con_Jacuzzi.jpg

1. Bungalow Terra (Riu)

Per a la primera posició dels millors bungalou de luxe per a parelles hem pensat en el Bungalow Terra de Sènia Riu I és que té de tot! Per als més apassionats al Bungalow Terra disposa de jacuzzi privat amb hidromassatge de fins per a 4 persones. I per als més romàntics, el sostre de l'bungalow es pot desplaçar convertint-se en un lloc màgic des d'on contemplar les estrelles que en les nits d'estiu ens regala la Costa Brava.
Saps d'alguna cosa més bonica que regalar a la teva parella?

7_Camping_Senia_Riu_habitacion-bungalow-con-jacuzzi-Camping_en_pareja.jpg