Grup de càmpigns Sènia

Política de Promoció de l'Esport

Per als apassionats de l'esport, en Grup Sènia tenim la combinació perfecta: "Naturalesa i vacances"
Els càmpings Sènia ofereixen multitud de possibilitats esportives, tant activitats en plena natura com al mar:
Càmpings Sènia i esports aquàtics:
  • Busseig. Descobreix la immensitat i riquesa de el fons marí de litoral mediterrani. Al Càmping Sènia Cala Gogo, tenim una escola de busseig DIVERSUB dins el càmping, just a la platja a la qual el Càmping té accés directe.
  • Immersió lleugera: Tant al Maresme com a la Costa Brava, hi ha múltiples llocs que són perfectes per fer snorkel. Nosaltres us aconsellem la Cala Sa Boadella a tan sols 7 minuts a peu de l'Càmping Sènia Tucan, la Cala Canyelles a 200 metres de l'Càmping Sènia Cala Canyelles. També ma la Cala Ses Torretes a la qual té accés directe des del Càmping Sènia Cala Gogo. 
  • Nedar: Els nostres càmpings que es troben a la costa són els més aconsellables per a la pràctica d'aquest esport. El primer motiu és perquè a l'estar a prop de la mar és més fàcil accedir a alguna platja on poder nedar lliurement i perquè aquests càmpings disposen de piscines més grans.
  • Kitesurf / Windsurf: La platja de Sant Pere Pescador, molt popular per la seva longitud i amplitud, us s'enamorarà per la seva paratge totalment verge. Perfecte per practicar esports de vela com el windsurf, o per als addictes a l'Kite-surf. El Càmping Sénia Riu és a 20 minuts a peu de la platja i a 5 minuts amb cotxe (és molt fàcil i gratis aparcar). 
  • Caiac: És un esport fantàstic per molts motius, però el principal és que pots arribar a llocs on no es pot accedir a peu: cales verges d'aigües cristal·lines com les que hi ha prop de Cala Canyelles i Cala Gogo. O descobrir amb el caiac els paratges naturals que alberguen les ribes del riu Fluvià a Sant Pere Pescador fins arribar a la platja. 
Camping Sènia i esports en plena natura:
  • Senderisme. Si busques estar a prop de la mar, us recomanem fer el Camí de Ronda, el qual es pot començar des del Càmping Sènia Cala Gogo, Sènia Canyelles o Sènia Tucan. Per als amants de la natura, que poden descobrir les encantadores rutes que envolten a l'Càmping de Sènia Rupit o visitar El Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, a prop de Càmping Sènia Riu o el Parc Natural de l'Montnegre molt a prop de l'Càmping Sènia Caballo de Mar. Fes clic aquí per a més informació.
  • Bici de carretera / BTT: Hi ha molts llocs i rutes per fer dins de la geografia catalana. Des dels càmpings Sènia hi ha moltes rutes especials per a recórrer la Costa Brava, Maresme i Rupit.
A més la majoria dels nostres càmpings diesponen de pista de pàdel, minigolf, volley-platja, llits elàstics, busseig, snorkel, petanca, tennis de taula, tennis, caiac i pàdel surf. I en tots ells podràs utilitzar els camps multiesport.

T'animem a practicar el teu esport preferit!