CA

Gairebé 60 anys vivint moments únics en família

Experts en Vacances en Famílies

En el Grup Sènia sabem l'important que són les vacances per a la teva família i ja portem més de 50 anys vivint moments únics amb vosaltres, moments que recordarem sempre. Perquè unes vacances són molt més que uns dies lliures. Són instants, són moments, són la recompensa d'un any traduïda en felicitat i diversió.
En els Càmpings Sènia, els nens de la casa són els protagonistes: piscines, tobogans aquàtics, parcs infantils, Seni-Club, Mini-Disco i una infinitat de diversió per a gaudir com mai abans.
A més, coneixereu la Seni, la nostra simpàtica mascota que jugarà, cantarà i ballarà amb tots els nens, i amb els no tan nens del càmping. A la Seni li encanta escoltar la seva cançó i sempre que sent els nens cantant-la, surt disparada a ballar amb ells.
Els més grans podran gaudir d'apassionants esports i activitats en plena natura. Senderisme, fútbol, caiac, ciclisme, escalada, Basket, tennis, pàdel, Aquagym, etc. Ho tenim tot a punt per a que gaudeixis de l'esport envoltat de natura.

Càmpings dissenyats per a la diversió en família
Les vacances en família sempre són especials. Volem que siguin moments per a recordar tota la vida.
Qui no recorda aquell pessigolleig? Aquell pessigolleig, barreja d'il·lusió i nervis, que neix uns dies abans d'una nova aventura. Una sensació que tant per a nens com per als adults és indescriptible. Al Grup Sènia treballem perquè aquest pessigolleig no s'apagui.
En cadascun dels Càmpings Sènia es respira una màgia diferent, però tots ells tenen un objectiu comú: oferir a la teva família unes vacances inoblidables.

Càmpings amb animació per a tots 
A més d'unes instal·lacions dissenyades per a tota la família en els Càmpings Sènia disposem d'animació i activitats programades durant tot el dia.
Durant la temporada baixa, cada cap de setmana programem activitats com espectacles nocturns, minidisco, Aquagym, Seni-Club o activitats esportives.
Durant la temporada alta seguim el programa d'animació tots els dies i durant tot el dia. Des del matí amb activitats com Ioga, pilates o aeròbic, fins a la tarda amb activitats com aquagym, mini-disco, futbol, bàsquet, voleibol o jocs d'aigua. Finalment en finalitzar el dia, les llums dels escenaris dels càmping Sènia s'il·luminen per a acollir espectacles impressionants i molt variats: música en viu, malabars, màgia, circ, musicals, etc.