CA
Tornar

Fires i festivals

Un dels motius pels quals molts dels clients de Caballo de Mar decideixen venir cada any a veure’ns és per a poder gaudir d'alguns dels festivals més reconeguts de tota Catalunya. Any rere any se citen centenars de persones de tot el món per a gaudir d'espectacles impressionants a només uns minuts del Càmping Caballo de Mar.

Algunes de les dates marcades al calendari són:

Festival de música Rockfest: A mitjans d’octubre tota Calella es posa els pantalons de cuir i la camisa vaquera per a rebre el rock més autèntic. Aquest festival es converteix en una cita imprescindible per a locals i visitants que volen gaudir del millor rock, blues i punk rock. El festival se celebra a la famosa Fàbrica de Llobet-Guri a només uns minuts amb cotxe del Càmping Sènia Caballo de Mar. Al festival es respira un gran ambient rocker i és perfecte fins i tot per a venir amb la família.

Festival Rockabilly: Cada mes de juny Calella torna al passat, torna als millors anys rock, torna a aquells meravellosos anys 50. Aquells anys quan la música corria per les venes fent-te moure l'esquelet al ritme del rock. A més, també es converteix en un autèntic museu de cotxes antics a l'aire lliure. Tant si ets amant del rock o de la música general i tens l'oportunitat de venir al Càmping Caballo de Mar durant aquestes dates has de visitar aquest increïble festival.

Festival Psychobilly: Gaudeix de la fusió de dos estils tan únics com el punk rock i el rock ‘n roll. Se celebra a principis de juliol. Es tracten de 7 dies de vacances, música, diversió i, sobretot, molt bon rotllo. Prepara el teu vestit de bany i gaudeix de la bogeria de Pineda de Mar!

Oktoberfest: Viu el festival de la cervesa com si estiguessis a Alemanya. Aquesta famosa tradició germànica ha tirat arrels a Calella. Cada any se celebra una festa on cervesa, bandes, gastronomia bavaresa i ball ens recorden que fàcil és compartir els moments de felicitat.

Fira renaixentista: Viatja en el temps i reviu la història de 5 segles enrere. La fira consta de més de 60 exposicions, cercaviles, espectacles i moltes més sorpreses. A la fira podràs viure en el passat almenys durant unes hores i a més descobriràs diverses curiositats que han marcat els nostres dies i la nostra manera d'entendre la vida. Sens dubte, es tracta d'un dels esdeveniments més importants del poble de Pineda i que per descomptat no et pots perdre si vens al Càmping Caballo de Mar

Focs de Blanes: Coneixes la Cala Sa Palomera de Blanes? Es tracta d'un dels llocs més emblemàtics del sud de la Costa Brava. Això és degut a dos motius, el primer, per la bellesa i singularitat d'aquesta preciosa Cala. I el segon motiu pel famós campionat de focs artificials de Blanes. Normalment, es pot gaudir d'aquest esdeveniment a finals del mes de Juliol. Durant els dies que dura el campionat, els focs artificials acoloreixen el cel de gran part de la Costa Brava.

A veure què et sembla el pla: Tu i la teva família, tots asseguts a la vora del Mediterrani en una de les platges més boniques del sud de la Costa Brava, mentre contempleu com els focs artificials il·luminen els vostres rostres i dibuixen figures impressionants al cel estrellat de la Costa Brava… No està malament, oi?


Com pots veure, existeixen multitud de festivals famosos als voltants del Càmping Sènia Caballo de Mar. I si tens la sort que les teves vacances coincideixen amb algun d'aquests, sens dubte ho passaràs genial.