CA

Descobreix els nostres

Voltants i Entorn

Sènia Cala Canyelles és un càmping a la província de Girona, més concretament a la Costa Brava, entre els pobles de Lloret de Mar i Tossa de Mar

Els voltants del càmping Sènia Cala Canyelles són naturalesa i són cultura: d'una banda, la naturalesa dels paratges que ens envolten i, de l'altra, la cultura i història que es poden apreciar en els pobles del voltant com Tossa de Mar, Lloret de Mar o la mateixa ciutat de Girona.

Si hi ha alguna cosa característica de Canyelles és la natura, i és que Canyelles és un càmping en plena natura, que en la seva unió amb el Mar, formen un paisatge únic. Un lloc perfecte per als amants dels entorns naturals.

Impressionants vistes al mar

La Costa Brava té aquest per ser una costa de difícil accés. Una successió de penya-segats i miradors envoltats de verds i blaus, un caprici de formes que juguen amb la mar formant meravelloses platges i caletes.

A part de formar impressionants caletes, aquest relleu, dona lloc a zones com en la que està situat el Càmping Sènia Cala Canyelles. Una muntanya a la banda de la platja des d'on es contemplen unes impressionants vistes a la mar.

La majoria dels nostres allotjaments i parcel·les disposen de vistes a la mar. Si vols tenir les millors vistes, pots triar el número de parcel·la / allotjament amb el servei MySpace per parcel·les o MyHouse per allotjaments.

Viu i gaudeix del capvespre…

Quan els últims rajos de sol auguren el final del dia, totes les terrasses i parcel·les del càmping es converteixen per un moment, en llotges des d'on observar aquesta màgica obra de la natura.

Aquest moment dona la benvinguda a una nit d'estiu. Tot d'una les tènues llums del nostre Bar s'il·luminen per acollir els millors espectacles en directe.

Unes vacances a Sénia Cala Canyelles són unes vacances diferents, unes vacances dissenyades per als amants de la natura.
Unes vacances relaxants

Sènia Canyelles és un dels pocs càmpings tranquils a la platja. Això és degut a dues raons:
- D'una banda, la seva situació: el càmping està situat al vessant d'un petit turó, la qual cosa afavoreix la intimitat entre els allotjaments i / o parcel·les. A més cada allotjament disposa de terrassa o parcel·la pròpia des d'on gaudir de les meravelloses vistes de la Costa Brava.
- D'altra banda, les polítiques del càmping: Sènia Canyelles està dissenyat per gaudir d'unes vacances a la natura. És ideal tant per a famílies, com grups d'amics amants de la natura que busquen activitats durant les seves vacances o simplement visitar els atractius pobles de Lloret de Mar i Tossa de Mar.

Sènia Canyelles et captivarà pel seu encant natural i t'enamorarà per la pau que es respira en aquest lloc

Cala Canyelles a prop Tossa de Mar

Cala Canyelles

Veure detalls
Jardins de Santa Clotilde a Lloret de Mar

Jardins de Santa Clotilde

Veure detalls
Gastronomía catalana

Gastronomia

Veure detalls
Cala Canyelles a prop Tossa de Mar

Vila Vella de Tossa

Veure detalls
Lloret de Mar Zona de castillos.

Zona de Castells

Veure detalls
Càmping a la provincia de  Girona

Excursió a Girona

Veure detalls