Tornar

Cala Canyelles

La platja de Canyelles es troba a tan sols 200 metres del Càmping Sènia Cala Canyelles.

Aquesta cala tan bonica destaca per la neteja de les seves aigües turqueses i la seva riquesa natural. És un lloc perfecte per a prendre el sol tranquil·lament. Té una extensió d'uns 400 metres de sorra daurada, dividida en dues parts per una gegantesca roca.

També és possible gaudir del seu fons marí fent snorkel o busseig. I com en qualsevol cala, és un punt de partida perfecte per a una excursió en caiac, o amb vaixell cap a destins més llunyans.

És un lloc privilegiat per a menjar o prendre una copa, gràcies a uns xiringuitos i alguns restaurants, en la mateixa platja o just darrereEls allotjaments més propers a la platja són els Mobil Home Clever i els Apartaments Estudi i Family. Pel que fa a parcel·les les més properes són les XL.

Un camping a la platja, però tranquil

Càmping Sènia Cala Canyelles està situat en un petit turó envoltat de natura i als seus peus té una de les més prestigioses cales de la Costa Brava. Tot i així, està a un minut de la platja, i la seva situació i geografia fan d'aquest càmping un lloc tranquil on gaudir de les vacances, fins i tot en juliol i agost.

A més tots els allotjaments de càmping disposen de total privacitat i estan separats uns dels altres.

La Cala Canyelles destaca per la neteja de les seves aigües de color turquesa i la seva riquesa natural. Un lloc perfecte on fer snorkel o busseig. La cala té una extensió d'uns 400 metres de sorra daurada, dividida en dues parts per una gegantesca roca.

Platja Cala Canyelles
Platja Cala Canyelles
Platja Cala Canyelles amb els nens
Aigües molt netes a Cala Canyelles
Cala Canyelles al costat del càmping
Cala Canyelles al costat del càmping