Tornar

Cala Canyelles

La platja de Canyelles es troba a només 200 metres del Càmping Sènia Cala Canyelles.

Aquesta cala tan bonica destaca per la neteja de les seves aigües turqueses i la seva riquesa natural. És un lloc perfecte per a prendre el sol tranquil·lament. Té una extensió d'uns 400 metres de sorra daurada, dividida en dues parts per una gegantesca roca.

També és possible gaudir del seu fons marí fent snorkel o busseig. I com qualsevol cala, és un punt de partida perfecte per a una excursió en caiac, o amb vaixell cap a destins més llunyans.

És un lloc privilegiat per a menjar o prendre una copa, gràcies a uns xiringuitos i alguns restaurants, a la mateixa platja o just darrere.

Els allotjaments més propers a la platja són els Mobil Home Azura i els Apartaments Platja i Platja Duo. Pel que fa a les parcel·les, les més properes són les XL.

Un càmping a la platja, però tranquil

El Càmping Sènia Cala Canyelles està situat en un petit turó envoltat de natura i als seus peus té una de les més prestigioses cales de la Costa Brava. Tot i així, està a un minut de la platja, i la seva situació i geografia fan d'aquest càmping un lloc tranquil on gaudir de les vacances, durant juliol i agost.

A més, tots els allotjaments del càmping disposen de total privacitat i estan separats els uns dels altres.

Platja Cala Canyelles
Platja Cala Canyelles
Platja Cala Canyelles amb els nens
Aigües molt netes a Cala Canyelles
Cala Canyelles al costat del càmping
Cala Canyelles al costat del càmping