Descobreix els nostres

Voltants i Entorn

Sènia Riu és un dels càmpings més prestigiosos de l'Alt Empordà, una comarca de riquesa natural inigualable.  L'Alt Empordà pertany al Pirineu Català i és l'única zona dels Pirineus amb costa. Això fa que aquest lloc sigui únic, que sigui molt especial.

L‘Empordà ens dóna platges i cales impressionants, on gaudir de llargs dies assolellats. Al mateix temps, bells paisatges de muntanya per gaudir de rutes de senderisme amb encant. A l'Alt Empordà i molt a prop del Càmping Sènia Riu hi ha molts llocs per visitar i que, en cap cas, no pots deixar de conèixer durant les teves vacances a Sènia Riu.

camping riu-camping en el parque natural els aiguamolls de emporda

Parc Natural Aiguamolls

Veure detalls
camping senia riu-playa de sant pere pescador

Platja de Sant Pere

La platja de Sant Pere Pescador és una platja de més de 6 km de llarg, dividida en zones diferents amb el seu nom cadascuna.

És molt fàcil d'accedir, ja sigui amb cotxe pel fàcil aparcament, o amb bicicleta gràcies al carril al llarg del riu Fluvià. És una platja de sorra fina, amb dunes, que conserva un aspecte salvatge, en part gràcies a la seva ubicació prop de reserves naturals. De fet, les zones de la platja de Ca Martinet i la platja de la Gola, més a l'est de la platja, formen part del Parc Natural dels Aiguamolls del Empordà.

Podreu fer diverses activitats allí, a part de prendre el sol amb els peus en la sorra calenta. Serà un lloc privilegiat per a prendre alguna cosa en la zona de bars, però també podreu aprofitar els possibles lloguers d'embarcacions i patins, com les zones reservades al windsurf i el kitesurf per als amants d'aquests esports.

Veure detalls
Camping riu-camping en el riu-embarcadero-

Riu Fluvià

Veure detalls
Camping cerca de castellon de ampurias-camping senia riu

Barri antic De Castelló d'Empúries

Veure detalls
Camping riu-camping cerca de empuriabrava

Canals d’Empuriabrava

Veure detalls
Camping senia riu-camping cerca de empuries-ruinas-roma y grecia

Empúries

Veure detalls
Camping Sènia Riu -Ciudadela de Rosas

Ciutadella de Roses

Veure detalls
Mariposario

Mariposario

Veure detalls
Islas Medes

Illes Medes

Veure detalls
Castillo de la Trinidad

El Castell de la Trinitat

Veure detalls
Museo Dali

Museu de Dalí

Veure detalls
Festival Sons del Mon

Festival Sons del Món

Veure detalls