CA
Tornar

Papalloneria

El Butterfly Park és més que una papalloneria: és un jardí tropical ple d'animals exòtics fascinants, des de papallones, òbviament, fins a tortugues, lloros, tucans, i molt més.

Amb més de 20 anys, la papalloneria d'Empuriabrava és una de les més grans d'Europa, amb 2000 m² d'hivernacle. Recreen una selva tropical, l'entorn ideal per a les espècies de papallones, ocells i altres animals que tenen allà.

Allà, tant els nens com els majors estaran encantats de descobrir el món meravellós de les papallones, el seu procés i la seva vida. I com no, la papallona Atles, originària d'Àsia, espècie nocturna més gran del món, us sorprendrà amb els seus gairebé 30 centímetres d'envergadura.

El parc també és centre d'acolliment, sobretot per a ocells que provenen de cria en captivitat o de particulars que no podien fer-se càrrec d'elles. Per això s'ha donat com a missió conscienciar-nos per a entendre el que suposa cuidar d'un ocell exòtic a casa, la qual cosa no és mai idoni per als ocells, que necessiten espai més enllà d'una gàbia.