Refresca't a la nostra

Zona de bany

Sènia Tucan és càmping amb parc aquàtic, una zona on menuts i no tan menuts poden divertir-en les nostres piscines temàtiques i tobogans gegants. Segurament aquesta sigui la zona preferida dels menuts ja que podran jugar i refrescar-a el mateix temps: piscina gran, piscina, infantil amb figures i dolls, jacuzzi i impressionants tobogans d'aigua

A més, els grans també estareu bé ja que la zona de piscines i tobogans està just al costat de l'restaurant pels que és genial per prendre alguna cosa entre bany i bany. Per cert, us aconsellem provar els deliciosos còctels.

El millor de tot és que l'accés a el parc aquàtic és totalment gratuït per als clients de càmping i que fins i tot en temporada baixa està obert

Quines millors vacances en família que en un càmping amb parc aquàtic?

Les instal·lacions de Sènia Tucan estan dissenyades per gaudir d'unes vacances en família. I és que, aquí els petits de la casa prenen el protagonisme. Després de tot un any de "cole" es mereixen gaudir i passar-ho bé.

El càmping està a tan sols 7 minuts a peu de la platja, de manera que si un dia els papis volen platja també és possible. A més no és una platja qualsevol, la Cala SA Boadella és una de les més prestigioses cales de la Costa Brava.

El Càmping no és molt gran i tots els allotjaments estan més o menys a prop de el parc aquàtic. No obstant això si creus que durant les teves vacances estràs molt de temps aquí el bungalou i Mobil Home més propers són els Mobil Home Suites, Bungalow Aire i els Mobil Home Charme. Pel que fa a parcel·les, totes estan al voltant de parc aquàtic però si vols la més propera, amb el nostre servei MySpace podràs triar la que tu vulguis.

Camping con piscina para niños-piscina infantil

Piscina infantil

Veure detalls