CA

Descobreix els nostres

Allotjaments

Descobreix els allotjaments de Sènia Tucan, situat a la Costa Brava (Lloret de Mar). Disposem de diferents categories, per tal d'adaptar-nos al que estàs buscant per a aquestes vacances. Mira-ho aquí:

5 Senís: Es tracta de la gamma d'allotjament més alta de càmping. Aquests allotjaments disposen de climatització, llençols i coixins. Terrassa equipada amb cadires, taules i barbacoa. A més els espais interiors són molt amplis i amb acabats de disseny. També inclou el xampú, gel, crema de mans de la marca Rituals. La nevera és de les grans i té un extens parament (copes de vi, torradora, cafetera Dolce Gusto).

4 Senís: Aquests allotjaments destaquen per la seva increïble relació qualitat preu. Els allotjaments que pertanyen a aquesta categoria disposen d'amplis espais interiors, terrassa, Mobil Homes amb aire condicionat, instal·lacions (gots, coberts, paelles, estenedor, plats, taula exterior i cadires).

3 Senís: En aquesta categoria s'inclouen els nostres allotjaments més modestos. Tot i ser els més econòmics, tots ells tenen tot el necessari per gaudir d'unes confortables vacances. Els allotjaments d'aquesta categoria també inclouen un complet parament de cuina (gots, coberts, paelles, estenedor, plats, etc.) terrassa, cadires i taules exteriors.