Tornar

Cala Sa Boadella

SèniaTucan és un càmping de platja, ja que està situat a tan sols 7 minuts caminant de la cala Sa Boadella i a 10 minuts de la platja de Fenals.

La Cala de Sa Boadella i al costat de la Cala Canyelles és una de les cales més verges de sud de la Costa Brava. Per accedir-hi has de caminar per un camí que travessa un petit bosc envoltat de pins i vegetació. Aquest accés fa que siguin poques les persones que accedeixen a la cala, la qual cosa suposa que es mantingui en perfectes condicions durant tot l'any.

De la cala podem destacar el color turquesa de les aigües, que al costat de la poca profunditat, fan un lloc inigualable per a la pràctica d'immersió lleugera. La cala està separada en diverses zones per roques i a mida que t'endinses al mar podràs observar grutes i coves a l'aigua.

Una platja tranquila per a famílies

Sens dubte, es tracta d'un lloc perfecte per gaudir en família i per evitar les aglomeracions i gaudir de la tranquil·litat en un lloc idíl·lic. La cala no és molt gran i els primers metres d'aigua no són molt profunds pel que no t'has de preocupar en excés pels més petits de la casa.

Sènia Tucan a més de ser un càmping de platja, és un càmping per família.

Es troba entre els famosos jardins de Santa Clotilde i la cala de Santa Cristina. A la hi trobaràs platja dutxes, banys i més hi ha un restaurant

Camping de playa para familias-Tranquilidad
Camping de playa con poca afluencia
Camping de playa con poca afluencia
Camping de playa con poca afluencia
Camping de playa con poca afluencia