CA

Ciclistes

Última actualització:

05 Novembre 2020

Segueix-nos

Grup Sènia et proposa una manera diferent de gaudir de la teva passió.

El Grup Sénia té un total de 6 Càmpings situats als indrets més emblemàtics de la Costa Brava (Girona), Costa del Maresme (Barcelona) i a les muntanyes de Rupit (Osona). Cada un dels llocs que envolten els càmpings Sènia tenen una màgia diferent i en cada un d'ells es respira una màgia única.

Tu, la teva bici i un món per descobrir

Per conèixer realment la Costa Brava has de visitar-la en diversos dies. Si li sumes la Costa del Maresme i Rupit, aquí hi ha rutes i quilòmetres, molts quilòmetres, per a poder gaudir de la bici i de la natura.

Saps d' alguna millor forma de descobrir aquests llocs que amb la teva bici?

La Costa Brava és coneguda pels seus agressius entrants i sortints. Una successió de penya-segats i miradors envoltats de verds i blaus, un caprici de formes que juguen amb el mar formant meravelloses platges i caletes. Un conjunt d'imperfeccions que fan d'aquesta zona un lloc perfecte per a aquest apassionant esport. Sènia Tucan, Sènia Riu, Sènia Canyelles, Sènia Cala Gogo.

Descobreix les extenses platges de sorra daurada i aigües netes de la Costa del Maresme. Quilòmetres i més quilòmetres de passeig marítim que connecten tots els petits pobles pesquers de la costa. Aprofita i visita la ciutat de Barcelona! Sènia Caballo de Mar

I per als amants de la natura en estat pur, de la vegetació i dels camins entre pinedes, quin millor lloc per descobrir que les muntanyes de Rupit i Pruit. Un paratge natural únic, ple de pujades i baixades, ideal per als més aventurers d'aquest esport. Sènia Rupit

Rutes ciclistes a la Costa Brava: SèniaTours. Tu estableixes la dificultat!

Descobreix aquest màgic lloc de la mà del Grup Sènia. Dissenya la ruta que millor s'adapta a vosaltres i amb la qual descobrir els principals paratges que no pots deixar de visitar: (2 dies, 3 dies ..., 14 dies i etapes que van des dels 35 quilòmetres fins als 150km)

Estalvia't haver de contactar i organitzar les teves rutes amb diferents establiments! Perquè Grup Sènia t'ofereix gaudir de l'allotjament fins a sis llocs diferents, i organitzar rutes radials o circulars entre aquests càmpings. Càmpings a Costa Brava nord, centre i sud, així com un càmping al Maresme, a 50 km de Barcelona i el càmping Rupit envoltat d'un idíl·lic paisatge de muntanya digne de visitar.

Allotjaments per a ciclistes

Disposem de diferents tipus de Mobil Homes i Bungalows en els nostres càmpings, per a poder gaudir d'un merescut descans d'una o diverses nits. Tots els allotjaments estan equipats amb el necessari. Parament, roba de llit (inclosa per a grups ciclistes), cafetera, dutxa / WC, mobiliari de jardí, etc. Als càmpings podem disposar d'una zona vigilada o tancada per guardar les bicicletes, i un espai per poder netejar les bicicletes amb aigua a pressió (tipus Kärcher) i, en cas que sigui necessari, podran utilitzar el nostre taller per a eventuals reparacions.

Pensió completa per a cilcistes:

Mitja pensió o pensió completa en els restaurants de qualsevol dels càmpings. Disposem de menús estàndard o fets a mida segons les necessitats del grup. A més, els càmpings del grup disposen d'un vehicle per transportar els equipatges d'un càmping a un altre. No cal preocupar-se de l'equipatge. Quan el grup arriba a l'altre càmping, ja té l'equipatge allà. Còmode.

Es poden posar en contacte amb nosaltres demanant pressupost a mida.