Viu l'a experiència Sènia

Temporades a Cala Gogo

Última actualització:

20 Setembre 2021

Segueix-nos

Temporades a Cala Gogo

Gaudeix de Sènia Cala Gogo durant les llargues temporades. Perquè quant més temps estigueu al càmping, més diversió podreu tenir.

Disposem de varies tipus de temporades. Escull la que millor s'adapta a la teva familia.

Cal destacar, que totes les tarifes de temporada inclouen l’electricitat, la connexió d’aigua i l’unitat familiar.

Temporada completa

Aquesta tarifa de temporada inclou des de l’apertura del Càmping el 14 d’Abril fins al final de temporada, és a dir, el 18 de Setembre. Es tracta d’una tarifa per aquells amants de les vacances y de Cala Gogo.

Disposem de 2 tipus de parcel·les per la teva caravana:

  • Parcel·la STANDARD: 4.365€: Es tracta d’una parcel·la per caravanes petites.
  • Parcel·la CONFORT: 4.595€: A diferencia de la Standard, esta disenyada per a caravanes més grans, de fins a 7 metres de llarg.

 

De totes maneres, no et preocupis per el tamany, ja que abans de fer la reserva teniu la possibilitat de venir al càmping a veure les parcel·les.

 

Temporades parcials

Aquesta modalitat inclou part de la temporada de primavera i setembre.A més, podeu escollir entre diferents tarifes amb dates diferents.

És important recalcar que aquesta modalitat de tarifa inclou només caps de setmana i a partir del 17 de juny, tots els dies.

Temporada parcial “A”

La temporada “A” és el módul més curt i inclou les dates del 14 d’Abril al 26 de Juny i del 26 d’Agost al 18 de Setembre. El millor de tot és que a partir del 17 de Juny fins el 26 de Juny, podeu gaudir del camping tot els dies. Si, si, podreu gaudir de Sant Joan a Cala Gogo, una de les nits més màgiques de l’any!

En aquest cas disposem de les 3 classes de parcel·les del càmping:

  • Parcel·la STANDARD:: per 1.450€, tot i que és la més petita, tindras espai per la caravana/furgoneta i per posar les teves cadires i taula fora.
  • Parcel·la CONFORT: : per 1.525€ tens la parcel·la mitjana, on ja podras posar caravanes més grans, de fins a uns 7 metres de llarg. Al igual que la parcel·la  STANDARD tindras lloc per les cadires, taula i altres articles básics d’acampada.
  • Parcel·la XL: i per 1.595€ pots disposar de la parcel·la més gran. Uns 90/100m2 de terreny on gaudir de Cala Gogo amb tota la comoditat.

Temporada Parcial B

La temporada B, es com la A pero allargant una setmana més al Juny  i una altre més a l’Agost, és a dir, podríes venir tots els caps de setmana del 14 d’Abril al 3 de Juliol i del 20 d’Agost al 18 de Septembre. Com pasava en la modalitat anterior del 17 de Juny  al 3 de Juliol pots gaudir del càmping tots els dies, no només el cap de setmana.

En cuant a classes de parcel·la en tenim 2:

  • Parcel·la STANDARD: per 1.855€, és petita pero com hem comentat abans disposa d’espai de sobres per caravana/furgoneta i les cadires i taules.
  • Parcel·la CONFORT: per 1.930€ Si la teva caravana medeix entre 6 i 7 metres aquesta es la parcel·la apropiada, si és més petita, pots agafar l’STANDARD.

Temporada Parcial C

Per ultim, si cap dels anteriors models de temporada t’ha agradat, tenim la Temporada C, una classe de tarifa que inclou casi tota la temporada. Concretament, del 14 d’Abril al 10 de Juliol i del 14 d’Agost al 18 de Septembre. A més a més, com a les anteriors temporades, del 17 de Juny al 10 de Juliol i del 14 al 27 d’Agost pots gaudir del càmping tots els dies, no solsament el cap de setmana.

En cuant a les parcel·les podeu escollir entre les següents:

 

condicions de la oferta

  • Hi ha un limit de parcel·les de temporada i les reserves s’establiran per odre de contacte.
  • Es obligatori realitzar una visita previa al càmping i així poder escollir la parcel·la (Dintre de les parcel·les destinades a temporada)
  • El preu de la tarifa inclou la unitat familiar, per el que si algú desitja venir a visitar el càmping haurà de pagar l’import de la tarifa, sempre i quant sigui possible per l’aforament del càmping.