CA

Viu l'a experiència Sènia

Temporades a Cala Gogo

Última actualització:

26 Octubre 2022

Segueix-nos

Temporades a Cala Gogo

Gaudeix de Sènia Cala Gogo durant les llargues temporades. Perquè quant més temps estigueu al càmping, més diversió podreu tenir.

Disposem de varis tipus de temporades. Escull la que millor s'adapta a la teva família.

Cal destacar, que totes les tarifes de temporada inclouen l’electricitat, la connexió d’aigua i la unitat familiar.

Temporada completa

Aquesta tarifa de temporada inclou des de l’obertura del Càmping el 22 d’Abril fins al final de temporada, és a dir, el 17 de Setembre. Es tracta d’una tarifa per aquells amants de les vacances i de Cala Gogo.

Disposem de 2 tipus de parcel·les per a la teva caravana:

  • Parcel·la STANDARD: 4.800€: Es tracta d’una parcel·la per caravanes petites.
  • Parcel·la CONFORT: 5.050€: A diferència de la Standard, està dissenyada per a caravanes més grans, de fins a 7 metres de llarg.

 

De totes maneres, no patiu per la mida, ja que abans de fer la reserva teniu la possibilitat de venir al càmping a veure les parcel·les.

Temporades parcials

Aquesta modalitat inclou part de la temporada de primavera i setembre.A més, podeu triar entre diferents tarifes amb dates diverses.

És important recalcar que aquesta modalitat de tarifa inclou només caps de setmana i a partir del 17 de juny, tots els dies.

Temporada parcial “A”

La temporada “A” és el mòdul més curt i inclou des del 22 d’Abril al 25 de Juny i del 25 d’Agost al 17 de Setembre de 2023. Del 17 de Juny al 25 de Juny, podeu gaudir del càmping tot els dies.  A partir del 25 d'agost, només els caps de setmana. 

En aquest cas disposem de les 3 classes de parcel·les del càmping:

  • Parcel·la STANDARD:: per 1.595€, tot i que és la més petita, tindrás espai per la caravana/furgoneta i per posar les teves cadires i taula fora.
  • Parcel·la CONFORT: : per 1.675€ tens la parcel·la mitjana, on ja podras posar caravanes més grans, de fins a uns 7 metres de llarg. Igual que a la parcel·la  STANDARD, tindràs lloc per les cadires, taula i altres articles bàsics d’acampada.
  • Parcel·la XL: i per 1.755€ pots disposar de la parcel·la més gran. Uns 90/100m² de terreny on gaudir de Cala Gogo amb tota la comoditat.

Temporada Parcial B

La temporada B, és com la A però allargant una setmana més al Juny  i una altrea més a l’Agost, és a dir, podries venir tots els caps de setmana del 22 d’Abril al 2 de Juliol i del 19 d’Agost al 17 de Setembre.de 2023 Com pasava a la modalitat anterior del 17 de Juny al 2 de Juliol pots gaudir del càmping tots els dies, no només el cap de setmana. A partir del 25 d'agost, només els caps de setmana.

En quant a classes de parcel·la en tenim 2:

  • Parcel·la STANDARD: per 2.040€, és petita però com hem comentat abans disposa d’espai de sobres tant per a la caravana/furgoneta com per a la taula i les cadires.
  • Parcel·la CONFORT: per 2.125€ Si la teva caravana mesura entre 6 i 7 metres aquesta és la parcel·la apropiada, si és més petita, pots agafar l’STANDARD.

Temporada Parcial C

Per últim, si cap dels anteriors models de temporada t’ha agradat, tenim la Temporada C, una classe de tarifa que inclou quasi tota la temporada. Concretament, del 22 d’Abril al 9 de Juliol i del 15 d’Agost al 17 de Setembre. A més, com a les anteriors temporades, del 17 de Juny al 9 de Juliol i del 15 al 25 d’Agost pots gaudir del càmping tots els dies, no només el cap de setmana.A partir del 25 d'agost, torna a ser només els caps de setmana.

En relació a les parcel·les podeu triar entre les següents:

 

Condicions de la oferta

  • Hi ha un límit de parcel·les de temporada.
  • És obligatori fer una visita prèvia al càmping i així poder triar una de les parcel·les ofertes (dins de les destinades per a temporada)
  • El preu de la tarifa inclou la unitat familiar. Les visites hauran de pagar l'import de la tarifa, sempre que sigui possible pels aforaments del càmping