CA

Descobreix els nostres

Allotjaments

El Ressort Sènia Cala Gogo Internacional disposa de diversos tipus d'allotjament amb característiques diferents, classificats en 3 categories. T'expliquem a continuació les seves diferències, i t'animem a consultar les pàgines específiques de cada allotjament que t'interessi per a més detalls, fotos i informació sobre la seva ubicació dins del càmping.


Descobreix les nostres gammes d'allotjaments: 5 Senis, 4 Senis, o 3 Senis.

TU TRIES!

  • Gamma 5 Senis: Els allotjaments més luxosos del Càmping Sènia Cala Gogo Internacional. Aquests allotjaments de la gamma 5 Senis disposen d'aire condicionat, llençols i coixins, a més d'una terrassa equipada amb mobiliari i barbacoa inclosa. A més, tenen espais interiors amplis amb acabats de luxe. A l'interior, trobaràs xampú, gel i crema de mans, una nevera gran i un ampli inventari de cuina (copes de vi, torradora, cafetera de càpsules). I, amb la reserva d'un dels nostres bungalows de luxe, t'oferim una ampolla de vi Sènia, entre altres sorpreses.
  • Gamma 4 Senis: Aquests allotjaments constitueixen la gamma mitjana del càmping i destaquen per una relació qualitat-preu incomparable. Tots aquests allotjaments tenen espais interiors amplis, terrassa, estris de cuina (gots, coberts, paelles, estenedor, plats, taula exterior i cadires), i alguns tenen aire condicionat.
  • Gamma 3 Senis: En aquesta categoria es troben les opcions més econòmiques, ja que són més senzilles. No obstant això, disposen de tot el necessari per gaudir d'unes vacances inoblidables: estris complets de cuina (gots, coberts, paelles, estenedor, plats, etc.), terrassa (excepte Tent, Aura i Aura Smart), taula i cadires exteriors.