Descobreix els nostres

Allotjaments

L’any 2023 tots els clients del Càmping Sènia Cala Gogo tindran accés directe a les instal·lacions del Càmping Internacional de Calonge i viceversa. Sí, són el mateix Càmping! Per la qual cosa, si no trobes disponibilitat aquí, potser pots reservar el que busques aquí.


Descobreix les nostres gammes d'allotjaments: 5 Senis, 4 Senis, o 3 Senis.

TU TRIES!

Estem segurs que a Sènia Cala Gogo tenim l'allotjament que estàs buscant per a aquestes vacances. Els classifiquem en tres categories:

  • 5 Senis: Es tracta de la categoria d'allotjaments més luxosa del Càmping Sènia Cala Gogo. Tots els allotjaments disposen d'aire condicionat, llençols i coixins, terrassa equipada amb mobiliari i barbacoa i amplis espais. Interiors amb luxosos acabats. Xampú. Gel. Crema de mans. Nevera gran i un extens parament (copes de vi, torradora, Cafetera Dolce Gusto). A més, amb la reserva d'un dels nostres Bungalows de luxe us regalem una ampolla de vi Sènia i molt més!
  • 4 Senis: Aquests allotjaments són aquells que pertanyen a la gamma mitjana del càmping i destaquen per una magnífica oferta relació qualitat/preu Tots els allotjaments disposen d'amplis espais interiors, terrassa, Mobil Homes amb aire condicionat, parament (gots, coberts, paelles, estenedor, plats, taula exterior i cadires).
  • 3 Senis: Són allotjaments més econòmics i modestos. Tot i així, disposen de tot el necessari per gaudir d'unes inoblidables vacances: Complet parament de cuina (gots, coberts, paelles, estenedor, plats, etc.) terrassa, cadires i taules exteriors.
 

5 Senis

 

4 Senis

 

3 Senis