Tornar

Passa-t'ho bé amb nosaltres

Balls

A punt per ballar sense parar?

Aquestes vacances no pararàs de ballar. Tant si t'apassiona el ball com si no, a Riu vindras a divertir-se, a jugar i a ballar com mai abans.

  • Aquagym: Posa't en forma a la piscina! Cada dia de temporada alta tenim la nostra classe d'aquagym. Un moment per gaudir de l'aigua i la música. A més és ideal per començar el dia amb vitalitat.

  • Zumba- Aerobic: Mou-te com mai! Gaudeix amb l'equip d'animació d'una de les classes més mogudes. Segueix el ritme de les cançons més animades.

  • Minidisco: El moment més esperat pels nens: cada tarda el nostre equip d'animació i puja a l'escenari per ballar les cançons amb la Seni, la nostra mascota. Moltes vegades la Seni també ve a ballar amb nosaltres, li encanta escoltar la seva cançó i ballar-la amb tots els seus amics.

  • Música en viu: Un cop a la setmana, ve la nostra banda a oferir un concert en viu que fa que la nit es converteixi en una festa. 

  • Coreografies Sènia:  Ballar no és el teu fort? No et preocupis! El nostre equip d'animació t'ensenyarà totes les coreografies. Així et convertiràs en un atèntic ballarí durant les teves vacances.

Bailes Camping Riu
Bailes Camping Riu
Bailes Camping Riu
Bailes Camping Riu