CA
Tornar

Passa-t'ho bé amb nosaltres

Balls

A punt per a ballar sense parar?

Aquestes vacances no pararàs de ballar. Tant si t'apassiona el ball com si no, a Riu vindràs a divertir-te, a jugar i a ballar com mai.

  • Aquagym: Posa't en forma a la piscina! Cada dia de temporada alta tenim la nostra classe d'aquagym. Un moment per a gaudir de l'aigua i de la música. A més, és ideal per a començar el dia amb vitalitat.

  • Zumba- Aeròbic: Mou-te com mai! Gaudeix amb l'equip d'animació d'una de les classes més mogudes. Segueix el ritme de les cançons més animades.

  • Minidisco: El moment més esperat pels nens: cada tarda el nostre equip d'animació puja a l'escenari per a ballar les cançons amb la Seni, la nostra mascota. Moltes vegades la Seni també ve a ballar amb nosaltres, li encanta escoltar la seva cançó i ballar-la amb tots els seus amics.

  • Música en viu: Un cop a la setmana, ve la nostra banda a oferir un concert en viu que fa que la nit es converteixi en una festa. 

  • Coreografies Sènia: Ballar no és el teu fort? No et preocupis! El nostre equip d'animació t'ensenyarà totes les coreografies. Així et convertiràs en un autèntic ballarí durant les teves vacances.

Balls al camping Riu
Balls amb els nens
Animadores preparant balls