Tornar

ACTIVA'T!

Rutes d' aigua

Descobreix els màgics racons que dibuixen les ribes dels rius i afluents que envolten el poble. Una barreja de colors verds i blaus, producte del «ziga zaga» de l'aigua i la vegetació que es colen entre gegantines roques donant lloc a impressionants cascades.

Rupit i el seu voltant són un lloc perfecte per a passar uns dies durant els mesos més calorosos de l'any i així poder gaudir de refrescants banys als rius i rierols que banyen aquesta regió.

Una de les principals i més famoses rutes on poder banyar-se és la ruta que va des de Rupit fins al Salt de Sallent. En aquesta ruta hi ha diverses zones on poder gaudir del riu:

A l'inici de la ruta, just abans de la primera cascada hi ha una zona d'aigua tranquil·la on poder banyar-se, fins i tot els més petits.

Després, uns 2 minuts més endavant, just a sota d'una font tenim un dels llocs més emblemàtics de la ruta, on just a sota d'una cascada podràs gaudir de les refrescants aigües del riu.

Finalment, i just a la fi de la ruta, tenim el Salt de Sallent, on just abans del precipici hi ha unes gorgues on poder combatre la calor a les fredes aigües del riu.

També podeu visitar Cantonigròs, on tenim la Foradada, un impressionant congost amb forma d'amfiteatre des d'on cau una preciosa cascada. A la tarda es pot observar com els raigs de llum entren per un enorme forat que hi ha a la roca, fins arribar a l'aigua del gorg. Un lloc d'estampa que sens dubte convida al bany.

A més d'aquestes rutes hi ha múltiples possibilitats de gaudir de senderisme mentre et vas banyant als rius. A la recepció et podrem informar de totes les possibilitats. Encara que a Rupit també et podràs informar a l'oficina de turisme

Per als que busquen tranquil·litat, també tenim una piscina dins del càmping. Situada al costat del restaurant.

Rutes d'aigua a les muntanyes de Rupit
Rutes d'aigua a les muntanyes de Rupit
Rutes d'aigua a les muntanyes de Rupit
Camping Senia Rupit-Rutes a la muntanya amb aigua
Rutes d'aigua per anar d'excursió
Rutes d'aigua per anar d'excursió
Rutes d' aigua en parella
Rutes d'aigua per recórrer amb els amics