Tornar

ACTIVA'T!

Bicicletes BTT

Tu, la teva bici i Rupit! Els amants d'aquest esport sabem que el més important no és la bicicleta ni la carretera. El que veritablement ens impulsa a seguir pedalejant són les ganes de continuar descobrint nous paratges, noves rutes i noves sensacions. Rupit és un d'aquests llocs en què cada pedalada és diferent i això és una cosa màgica. Sincerament, crec que no hi ha millor manera de conèixer aquesta meravellosa regió que amb la bici.

Si encara no coneixes la zona, no et preocupis, doncs des de la mateixa recepció et podrem ajudar a escollir les millors rutes per a tu. També pots informar-te'n a l'oficina de turisme de Rupit.

A més si ets dels que has fet de la bicicleta la teva passió, amb Sènia tens l'oportunitat de conèixer tota la Costa Brava, Costa Maresme i Rupit en una sola vegada. Descobreix les ofertes per a ciclistes dels càmpings Sènia i recorre les diferents rutes que hi ha de càmping a càmping. Fes clic aquí per a més informació.

Rutes BTT

L'abundància d'aigua i l'agressivitat d'un paisatge format per la combinació d'impressionants roques i suaus planes fan d'aquesta regió un lloc perfecte per a gaudir de la teva Bici BTT.

A Rupit hi ha dos circuits senyalitzats del Centre de la Vall de Sau Collsacabra. En total hi ha 18 rutes de més de 275 quilòmetres senyalitzats que ajuden a conèixer l'entorn de la regió i la cultura que reflecteixen els carrers dels principals pobles de la zona. Les Rutes BTT de Rupit són:

Punt d'Acolliment de l'Esquirol - Cantonigròs - Tavertet - Rupit - Punt d'Acolliment de l'Esquirol: Aquesta ruta és d'un nivell difícil i són més de 35 quilòmetres amb un desnivell de 1439 metres.

Rupit - Puig de la Batalla - Salt de Sallent - Rupit: Aquesta és de dificultat senzilla i es pot fer fins i tot amb nens. Es pot trigar al voltant d'1 hora i 15 minuts i són uns 11 quilòmetres
Rutes BTT a Rupit i voltants
Rutes BTT a Rupit i voltants
Rutes BTT a Rupit i voltants