CA

Coneix els millors càmpings d’Empuriabrava

Càmpings d'Empuriabrava

Estàs al lloc perfecte per a descobrir els millors càmpings d’Empuriabrava i saber què fer en aquest encantador indret de la Costa Brava. La Venècia de la Costa Brava, com molts l’anomenen, està completament banyada per les aigües del Mar Mediterrani. Els seus carrers són canals on navegar i descobrir les luxoses cases i mansions d'aquest poble. Tant si reserves un càmping a Empuriabrava com a qualsevol altre part de la regió, has de visitar aquest lloc. I és que es tracta d'un espai diferent, un indret que no pots veure a cap altre poble de Catalunya ni tampoc de la Península.

Una activitat obligatòria és el passeig en vaixell. Una vegada entres al poble, i després de travessar nombrosos ponts, trobaràs vàries empreses on podràs llogar un vaixell sense llicència i navegar pels canals. Empuriabrava compta amb més de 25 quilòmetres de canals que travessen el poble.

No obstant això, a Empuriabrava no només hi ha canals, també és un poble amb moltes altres coses per a visitar i conèixer. Des de Sènia volem ajudar-te a conèixer-ho tot sobre els càmpings a Empuriabrava i voltants i sobre què fer durant les teves vacances.

Empuriabrava, una ciutat al mar

Com hem comentat, Empuriabrava és una ciutat envoltada per les aigües del mar. Alguna cosa fa d'aquesta ciutat una de les més demandades turísticament de la Costa Brava. Els canals recorren les artèries principals de la localitat, uns carrers replets de luxoses mansions. Als canals hi ha més de 5000 amarraments, que formen la Marina residencial més nombrosa i extensa de tota Europa. Hi ha diverses maneres de conèixer aquests canals:
 • En primer lloc pots llogar un petit vaixell sense llicència amb el que podràs recórrer fins a 8 quilòmetres de canals. Aquests vaixells poden arribar a tenir una capacitat de fins a 10 persones. Durant les teves vacances a Empuriabrava tu seràs el capità!
 • D'altra banda, pots pujar al catamarà amb visió submarina. Aquesta opció està disponible tant als canals d’Empuriabrava com a la coneguda Badia de Roses.
 • Finalment, puja a bord d'un Ferri i recorre gran part dels canals d’Empuriabrava embarcant-te en un enorme vaixell. Aquesta opció és perfecta per a poder fer fotos durant tot el trajecte. Aquest viatge pot durar entre 1 i 2 hores.

Sens dubte es tracta d'una experiència perfecta per a fer en família o amb amics. Aquí podràs trobar més informació sobre els vaixells. Si ho desitges, també podràs trobar-ne més a la recepció de qualsevol càmping a Empuriabrava.

Unes vacances a Empuriabrava més enllà dels canals

A part dels canals, durant les teves vacances a un càmping d’Empuriabrava podràs gaudir del Parc Natural dels Aiguamolls que es troba al voltant de tota la ciutat. Per això, un càmping en aquesta ubicació també és perfecte per aquells amants de la naturalesa i activitats a l'aire lliure.

Què visitar a Empuriabrava?

Empuriabrava també és un lloc ple d'impressionants monuments i construccions que no et pots perdre

 • Ruïnes d'Empúries: Si vens a passar les teves vacances en algun dels càmpings d’Empuriabrava o voltants, estàs obligat a visitar aquest lloc. Un indret capaç d’encisar els pobles més conqueridors de la història, el romà i el grec. Dos pobles amb grans diferències però que van ser capaços d'unir-se gràcies a la bellesa d'aquest lloc. Fins als nostres temps s'han conservat algunes de les restes d'aquestes civilitzacions, donant lloc a un jaciment únic.
 • Visita al Parc Natural dels Aiguamolls: Aquest espectacular espai natural protegit està molt a prop d’Empuriabrava així que si reserves un càmping a la zona ho has de visitar sí o sí. Es tracta d'una de les localitzacions humides més importants de Catalunya i on es poden trobar multitud d'espècies de flora i fauna. Sobretot destaca la gran varietat d'espècies d'ocells migradors que utilitzen aquest lloc durant els seus viatges de milers de quilòmetres. Per a accedir al Parc no cal pagar res, però sí que és important informar de l'horari abans d'anar a visitar-los.
 • Vil·la Medieval de Castelló d'Empúries: Es tracta d'un entramat de carrers i carrerons de centenars d'anys d'història. Per a poder visitar-ho tot, la millor forma per a començar el recorregut és a la Porta de la Gallarda, que servia com a accés principal a la ciutat fortificada de Castelló d'Empúries.

Què fer a Empuriabrava?

 • Paracaigudes: T'agrada l'adrenalina? Vols sentir-te lliure? Gaudeix d'un dels salts en paracaigudes més espectaculars a Empuriabrava. Contempla des del cel la magnitud dels canals d’Empuriabrava i viu una experiència que no oblidaràs mai.
 • Platja d’Empuriabrava: El que està clar és que si busques un càmping a Empuriabrava és que vols gaudir del sol i de la platja. Doncs sí, aquí hi ha unes fantàstiques platges! Entre elles destaca la platja principal d’Empuriabrava. Consta de més d’1,5 kilòmetres de sorra blanca i aigües cristal·lines. El viatge en família a aquesta platja és perfecte, ja que gairebé no té profunditat. D'aquesta manera, els petits poden gaudir d'un refrescant dia de platja sense cap problema.
 • Ca Menges: Una altra de les platges que has de visitar a Empuriabrava és Ca Menges. Malgrat ser una platja de gran bellesa, fins i tot a l’estiu la seva ocupació és baixa. Es tracta d'un lloc ideal per a relaxar-se i gaudir de la tranquil·litat
 • Fires:
  • Festival Medieval Terra de trobadors: Es tracta d'una data marcada al calendari dels habitants d'aquesta regió. Una festa que commemora quan Castelló d'Empúries va ser la capital del comtat. Durant aquests dies se succeeixen els espectacles medievals als carrers. Se sol celebrar a mitjans del mes de setembre, coincidint amb el dia de Catalunya. No t'ho pots perdre si reserves un càmping a Empuriabrava.
  • Mercat de nit d’Empuriabrava
  • Ruta de l'Art: Aquesta regió també és coneguda per les múltiples celebritats de la branca de les arts que han nascut aquí. Entre elles destaca Salvador Dalí. Durant aquestes dates es pot seguir un itinerari pel centre històric per a visitar les principals obres arquitectòniques i artístiques de la zona.